Home » , , » Η Ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη: Υπάρχουν εξωγήινοι!

Η Ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη: Υπάρχουν εξωγήινοι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Καλέ δεν επιτέθηκαν ναζί στο Συνεργείο! Δεν τα έκαναν αυτοί γυαλιά καρφιά. Ούτε ο Λαγός ήταν. Είχε δανείσει το αμάξι του σε κάποιον που του έμοιαζε. Ξέρουμε τι καλά κουταβάκια είναι οι φασίστες. Ούτε καν δαγκώνουν. Μαχαιρώνουν που και που, δολοφονούν, αλλά για το ποδόσφαιρο!" 
Κι αυτό το λένε δικαιοσύνη έτσι; Μωρέ μπράβο θράσος. Τότε ποιοι το έκαναν; Εξωγήινοι; Γιατί κάποιοι επιτέθηκαν.

Η απόφαση ενός αστικού δικαστηρίου έχει πολλές φορές άμεση σχέση με το γενικότερο πολιτικό κλίμα. Υπάρχει αρκετός κόσμος στο δρόμο να διαμαρτύρεται για το φασισμό; Απόφαση υπέρ της εγκληματικής συμμορίας δεν βγαίνει. Και να θέλουν, την αναβάλουν.

Καθόμαστε στον καναπέ βάζοντας στο λύκο να φυλάει τα πρόβατα; Την πατήσαμε! Αν λέμε "έχουμε εμπιστοσύνη στην εξαρτημένη Ελληνική αδικία", μετά μη μας κάνει εντύπωση, αν δούμε έξω φονιάδες, να κάνουν τα ίδια και χειρότερα.

Υπάρχει ένας μύθος πως ο Σαμαράς έστειλε τη Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο. Η κυβέρνηση της ΝΔ αναγκάστηκε να κάνει αυτή την κίνηση τακτικής. Θυμάστε τι γίνονταν; Ασφαλώς! Πολλοί συμμετείχαμε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις.
Και θυμόμαστε καλά τους μπάτσους να τους προστατεύουν. Μη πάθουν τίποτε τα γραφεία - φωλιές των φιδιών. Ο κόσμος ας πνιγεί στα χημικά, ας φάει ξύλο.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του πως σήμερα κυβερνούν ακροδεξιοί που είχαν (έχουν;) στενές σχέσεις με τους ναζί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε φοβερά λάθη. Πέρα από το ανέλπιστο δώρο στην δικαζόμενη ηγεσία της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου, που έκανε με την αλλαγή του Π.Κ, λίγο πριν το τέλος της κυβερνητικής του εξουσίας, είχε στα όπα - όπα τη Χρυσή Αυγή, νομίζοντας βλακωδώς, πως θα έκοβε ψήφους από τη ΝΔ!
Λοιπόν έκοψε; Αντί να διαλύσει την εφεδρεία της δεξιάς, όταν είχε την ευκαιρία, την ενίσχυσε! Με αποτέλεσμα να ενισχυθεί όλη η δεξιά. Και η ΝΔ.

Στρατηγικά μου μυαλά εσείς! Μαλάκες ρεφορμιστές, τι περιμένεις;

Τώρα; Τώρα, αν θέλουμε δικαιοσύνη, τη διεκδικούμε. Κάνουμε ότι κάναμε. Διαμαρτυρόμαστε κατά του ναζισμού, τσακίζουμε το φασισμό, όπου τον βρούμε. Διαδηλώνουμε ξανά. Αλλιώς θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Η ΝΔ έχει υποχρέωση στους ναζί. Πάνω από όλα τους θέλει, τους χρειάζεται. Εκτός από εκλογική "δεξαμενή" της, είναι οι τραμπούκοι που κάνουν τη βρόμικη δουλειά για το κυβερνών κόμμα.
Διαχρονικά η δεξιά χρησιμοποιούσε τέτοια καθάρματα. Από την εποχή ακόμα της εγκληματικής δράσης της «Εθνικής Ένωσης Ελλάς» (ΕΕΕ), μιας οργάνωσης που στελεχωνόταν από κοινωνικά αποβράσματα και αποτέλεσε τους πολιτικούς προγόνους των σημερινών Χρυσαυγιτών.

Τα λέμε, για να μην παριστάνουν κάποιοι ότι πέφτουν απ' τα σύννεφα, για το χάιδεμα που έχουν οι ναζί από την δικαστική εξουσία.

Υ.Γ: Πλεονασμός να θυμίσουμε περιπτώσεις για την δικαστική αντιμετώπιση που είχαν οι δεξιοί τραμπούκοι δολοφόνοι, από με την μεταβαρκιζιανή εποχή, μέχρι τις δολοφονίες του Λαμπράκη και του Τεμπονέρα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:30 μ.μ.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε φοβερά λάθη."
Προσκυνώ την πολιτική ανάλυση και εκτίμησις του Μήτσου.
Ο ντουνιάς όλος ξέρει πως οι πράξεις ή οι παραλείψεις του σύριζας έρχονται απλά σε αντίθεση με το επιθυμητό που εκείνος ήθελε. Απλά λάθη, ούτε καν σφάλματα που μπορεί να υπονοούν χοντρά, βαριά, ασυχώρητα λάθη.
Εμείς οι κουμουνιστές από κούνια ξέρουμε πως φταίει που ο σύριζας δεν έχει στρατηγικά μυαλά σαν τα δικά μας. Να ποιος είναι ο ορισμός του μαλάκα ρεφορμίστα.
Πάντως επειδή και γω αγαπάω αλέξις και μάλιστα σε σημείο παράφορο, πες μου Μήτσο μήπως να σταμάταγα να σφύριζα και να τόριχνα σύριζα;

ΥΓ. Κρατιέται ένα ακόμη στιγμιότυπο "Θέσις" του απύθμενου. Και εις ανώτερα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger