Home » , » Απάντηση στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, δόθηκε στην σημερινή απεργία

Απάντηση στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, δόθηκε στην σημερινή απεργία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 | 6:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η γαλάζια συμμορία είναι τρομοκρατημένη. Ο Κούλης έσπευσε να κάνει δηλώσεις για την απεργία. "Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί".
Τι να πούμε κι εμείς, που μας ταλαιπωρεί μια κλίκα, την οποία ψήφισε, μόλις το 23% του εκλογικού σώματος, οι δοσίλογοι του "ναι";

Από κοντά τα πουλημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να πουν ότι τάχα οι απεργοί είναι "λίγοι". Προφανώς δεν είδαν τις συγκεντρώσεις. Η απεργία είχε επιτυχία και αυτό φαίνεται και από τον πανικό της κυβέρνησης.
Ούτε 3 μήνες δεν έχει που βγήκε η ΝΔ και χιλιάδες διαδηλώνουν εναντίον της λόγω των νομοσχεδίων που επαναφέρουν τη δουλεία.

"Μία ακόμη απάντηση στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, έδωσαν χιλιάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στη μαζική και δυναμική απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας, ενάντια στο αντεργατικό «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που δίνει γη και ύδωρ στους "επενδυτές", διασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις επιχειρήσεις τους, τσακίζοντας όσα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα έχουν απομείνει βάζοντας στο γύψο τα Σωματεία, τη συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση των εργαζομένων", αναφέρει η ιστοσελίδα 902.

Πράγματι ο κόσμος, τόσο σε Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις, εξέφρασε την αντίθεσή του στο νομό - τέρας των νεοφιλελέ κανιβάλων. Καλή αρχή λοιπόν, συγχαρητήρια στους οργανωτές και τους συμμετέχοντες. Σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια.

Μια και το αναφέραμε, συγκέντρωση πρόκειται να γίνει το Σάββατο 5 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία. Για να μη γίνουμε μια τεράστια Αμερικανική Βάση. Για την Ειρήνη στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο.

Η ΝΔ βλέπει πως η προπαγάνδα της καταρρέει. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από την ανικανότητα της κυβέρνησης που συνδυάζεται με την σκατοψυχία του νεοφιλελέ ανθρωποφάγου. Τα σχέδια της δεν πρόκειται να περάσουν.

Στο μεταξύ το ΠΑΜΕ αναφέρει:

"Την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, Μέρα Πανεργατικής-Πανελλαδικής Απεργίας, Κυβέρνηση και Τραπεζίτες επιχείρησαν να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό του σπιτιού μίας λαϊκής οικογένειας. Κυβέρνηση και Τραπεζίτες επιχείρησαν να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό επιτιθέμενοι στην κινητοποίηση με ΜΑΤ, προπηλακισμούς και χημικά. Η Κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας πλήρως τα μαθήματα καταστολής που έδωσε ως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και με το που κάνει ιδιώνυμο τις κινητοποιήσεις για τη λαϊκή κατοικία, έστειλε τα ΜΑΤ προσπαθώντας να τσακίσει τους διαδηλωτές, και τους εργαζόμενους που υπερασπίζονται τα σπίτια τους. Η προσπάθεια τους αυτή ΑΠΕΤΥΧΕ. Η μαζική-μαχητική κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων, της Επιτροπής κατά των Πλειστηριασμών του ΠΑΜΕ και το σωματείο του Χρηματοπιστωτικού Αττικής, απάντησαν στην βία και τον αυταρχισμό. Ο πλειστηριασμός μπλοκαρίστηκε.
Κανένας Μόνος Του Στην Κρίση - Κανένας Μόνος Του Στην "Ανάπτυξη" τους. Εμπρός Για Νέους Αγώνες! Με τους Αγώνες μας θα επιβάλουμε το δίκιο μας!"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger