Home » , » Η Ν.Δ χρωστάει εκατομμύρια. Ας αρχίσουν από εκεί οι τράπεζες τους πλειστηριασμούς.

Η Ν.Δ χρωστάει εκατομμύρια. Ας αρχίσουν από εκεί οι τράπεζες τους πλειστηριασμούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 5:38 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους αντιστέκονται στο ξεσπίτωμα των εργαζομένων από τους τοκογλύφους.

"Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία το μήνυμα που στέλνει το ΠΑΜΕ με τη σημερινή του κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό που προωθείται για λογαριασμό της Eurobank...
Ο οφειλέτης που είναι επαγγελματίας (αγρότης) έχει κάνει επανειλημμένως προσπάθεια να ρυθμίσει το χρέος του. Η τράπεζα επιδεικτικά αρνείται να προχωρήσει σε ρύθμιση για το ακίνητο που βρίσκεται στο Ελληνικό το οποίο εκτός του καταστήματος περιέχει και την πρώτη κατοικία των γονιών του. Πριν από λίγους μήνες, στην προσπάθεια να έρθουν σε διαπραγμάτευση, η τράπεζα για να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση ζήτησε 40.000 ευρώ. Ο οφειλέτης είδε ξαφνικά το ακίνητό του στους πλειστηριασμούς, ενώ εκκρεμεί δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η τράπεζα".

Οι νεοδημοκράτες έπαθαν παράκρουση μόλις το άκουσαν. Φασιστάκια λυσσάνε εναντίον του ΚΚΕ. Ξιδάκι, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν. Η καταστολή της κυβέρνησης δεν θα περάσει. Ό,τι κι αν κάνουν οι απόγονοι του Εφιάλτη, θα μας βρίσκουν απέναντι.
Να πούμε πως τα ΜΜΕ της ΝΔ σχολίασαν τη μπογιά με την οποία ένας διαδηλωτής έγραψε κάτι πάνω στα κλειστά ρολά της Τράπεζας. Μούγκα στη στρούγκα για το ότι διώκεται, ξεσπιτώνεται ένας συνάνθρωπος μας, ο οποίος προσπάθησε κατ' επανάληψη να συνεννοηθεί με τις Τράπεζες.

Τράπεζες που έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Να θυμίσουμε πως από 1η Γενάρη ξεκινά μαζική λεηλασία κατά των ασθενέστερων συμπολιτών μας.
Τα γίδια οι νεοδημοκράτες, είναι τόσο βλάκες, που κάνουν δίκιο στους τοκογλύφους. Μόνο και μόνο επειδή πήραν γραμμή. Κι ας είναι πολλοί από αυτούς, που θα χάσουν τα σπίτια τους!

Στους πλειστηριασμούς λέμε κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη. Η συμμετοχή και η αλληλεγγύη δίνουν μεγάλες ελπίδες επιτυχίας. Η κυβέρνηση τσίρκο της ΝΔ χτυπάει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ύπουλα. Ακόμα και με σπιούνους, χαφιέδες, τραμπούκους και άθλιους συκοφάντες.

Να καταγγείλουμε όμως και τους συνδικαλιστές της ΝΔ και των άλλων δεκανικιών της, τους "αγρότες" στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είναι με τους τραπεζίτες τους κοπτήρες και τους κυνόδοντες, κι όχι με το μέρος αυτών που δήθεν εκπροσωπούν.
Τι λένε οι νεοδημοκράτες; Πως φταίνε αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν!
Όχι μόνο αδικούνται, όχι μόνο πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο, υβρίζονται κι από πάνω!
Ενώ για βιομηχάνους, εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες, που έχουν φεσώσει το Σύμπαν ολόκληρο, δεν λένε κουβέντα!

Λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για να ξεμπροστιάζουμε κάθε πλούσιο λαμόγιο. Για να βγάζουμε τα άπλυτα του στη φόρα. Για να δουν και τα γαλάζια γίδια ποιοι πραγματικά τους κυβερνάν και ποιους προσκυνάν.
Κι η Νέα Δημοκρατία χρωστάει και μάλιστα εκατομμύρια. Δεν είδα να βγαίνουν γραφεία της στο πλειστηριασμό. Ας αρχίσει από εκεί η Τράπεζα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger