Home » , , » Ενα συγκινητικό βίντεο από την κινητοποίηση για το ΚΕΘΕΑ

Ενα συγκινητικό βίντεο από την κινητοποίηση για το ΚΕΘΕΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 6:12 μ.μ.

Μπορεί κάποιος να δει το βίντεο που παραθέτουμε -το απαλλοτριώσαμε από χρήστη του twitter- και να μην συγκινηθεί, αλλά και ταυτόχρονα να μην οργιστεί με την κυβερνητική απόφαση που στρέφεται ενάντια στο ΚΕΘΕΑ  και στην προσπάθεια απεξάρτηση χιλιάδων εξαρτημένων από τα ναρκωτικά;

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου αλλά και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης ενάντια στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου για το ΚΕΘΕΑ ήταν κάτι το εντυπωσιακό.

"Αντισυνταγματικά, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,  επεμβαίνει στον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου που υπηρετεί έναν πολύ ευαίσθητο κοινωνικό χώρο.
Η Πράξη υπονομεύει πλήρως το έργο του ΚΕΘΕΑ, αφού συγχρόνως καταργεί την αποστολή του, τον σκοπό του και τη δυνατότητά του για ίδρυση νέων μονάδων!" τόνιζε σε περασμένη ανακοίνωση του το ΚΕΘΕΑ.

Γι' αυτό και σήμερα ήταν εκατοντάδες οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν σε μια διαμαρτυρία με παλμό αλλά και συγκίνηση, από τις παρεμβάσεις θεραπευόμενων ατόμων, έξω από το υπουργείο Υγείας.

Νομίζουμε ότι βλέποντας κανείς το παρακάτω βίντεο σχηματίζει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και σ' αυτό τον τομέα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger