Home » , » Μια επισήμανση στο λεγόμενα της Λιάνας Κανέλλη η οποία τα "έχωσε" στον Μπογδάνο

Μια επισήμανση στο λεγόμενα της Λιάνας Κανέλλη η οποία τα "έχωσε" στον Μπογδάνο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 6:38 μ.μ.

Μια χαρά τα "έχωσε" η Λιάνα Κανέλλη στον νεοδημοκράτη βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στον οποίο απέδωσε «χαφιεδισμό» και «ρουφιανιλίκι» με αφορμή ότι ο "άριστος" πολυτάλαντος δημοσιογράφος κατονόμασε δημόσια τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που δεν κάθισε αδιαμαρτύρητα να φάει ξύλο από τις δυνάμεις καταστολής. 
Μάλιστα η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να είναι «πιο αυτοσυγκρατημένος» ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, βιαιότατα στους συγκεντρωμένους

Υπάρχει όμως μια επισήμανση και την διατυπώνει ο γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου στην παρουσία του στο facebook. Την παραθέτουμε:

Η κυρία Λιάνα Κανέλλη λέει πολύ σωστά πως "θα έκανε το ίδιο" που έκανε ο διαδηλωτής ο οποίος στοχοποιήθηκε από το ακροδεξιοφιλελέ κουλοτζημεραυγίτικο χαφιεδορουφιανιστάν.
Αν όμως το θέμα δεν αφορούσε μέλος του ΚΚΕ η κυρία Λιάνα Κανέλλη μάλλον θα ψέλλιζε κάτι για "γκρουπούσκουλα" και "τυχοδιώκτες" όπως έχει κάνει 4963 φορές στο παρελθόν. Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε βροντερά πως φυσικά θα κάναμε το ίδιο χωρίς να περιμένουμε τι θα πει η κυρία Λιάνα Κανέλλη γιατί δεν είμαστε ίδιοι με την κυρία Λιάνα Κανέλλη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger