Home » , » Φάπα ταξική στον κάθε εκμεταλλευτή.

Φάπα ταξική στον κάθε εκμεταλλευτή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 3:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Οι εργαζόμενοι της «Χαλυβουργικής» παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε η εργοδοσία θα πληρώσει. Για το λόγο αυτό, σε Γενική τους Συνέλευση, αποφάσισαν το συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του εργοστασίου, σήμερα Τετάρτη 9 Οκτώβρη στις 10 π.μ., ενώ την Παρασκευή 11 Οκτώβρη το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της «Χαλυβουργικής» στην Αθήνα". (Πηγή: 902)

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ «Χαλυβουργικής» σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Συνάδελφοι, η διοίκηση της "Χαλυβουργικής" μαζί με το σύνολο των μετόχων της εταιρείας, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το σύνολο της αντεργατικής νομοθεσίας έχουν επιλέξει συνειδητά να μας κρατάνε ομήρους και να μας έχουν αφήσει απλήρωτους σχεδόν 3 μήνες. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, Κ. Αγγελόπουλος και οι γιοι του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μας χρησιμοποιούν στην οικογενειακή τους διαμάχη, επί της ουσίας μας ζητάνε να επιλέξουμε με ποια πλευρά θα είμαστε για να το αξιοποιήσουν προς όφελός τους. Η δική μας θέση από την αρχή ήταν ξεκάθαρη. Καμία συμμετοχή μας στην ενδοοικογενειακή διαμάχη. Να προβεί η κυβέρνηση σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου χωρίς καμία βλαπτική μεταβολή για εμάς τους εργαζόμενους».

Βρε παιδιά, είναι φτωχαδάκια οι Αγγελόπουλοι. Μόλις 500.000.000 έχουν, τίποτα δηλαδή. Δούλευε εσύ σκλάβε, για 500 ευρώ.
1.000.000 μήνες θες, δηλαδή 83.333 χρόνια κι ένα τετράμηνο! Έχουν εκτός από κεσάτια έχουν και οικογενειακά προβλήματα οι κακόμοιροι. Είναι "τα αδέρφια που τσα... - που τσακώνονταν" που έλεγε κάποτε ο Σημίτης.
Τι ωραίο σαρδάμ αυτό. Μπαμπάς εναντίον παιδιών. Α ρε Οιδίποδα! Κι εσύ για τα περιουσιακά έβγαλες τα μάτια σου;

Εκείνο που θέλω να σου πω, καλέ μου εργαζόμενε, είναι πως όλοι αυτοί είναι τόσο αδίστακτοι, που δεν υπολογίζουν την ίδια τους την οικογένεια. Μόνο το χρήμα. Θα υπολογίσουν ότι έχεις τρεις μήνες απλήρωτος; Καρφί δεν τους καίγεται.

Και πολύ άργησες να κλείσεις το δρόμο. Όχι δρόμο, το σπίτι πρέπει να τους κλείσεις, κι αυτούς στη φυλακή. Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι στην Ελλάδα. Γιατί ο νόμος ή θα είναι του εργάτη ή του πλουτοκράτη.

Μην περιμένεις από κυβέρνηση. Τις κυβερνήσεις οι τέτοιοι τις πουλάνε και τις αγοράζουν. Όντως κατάγονται από τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε'. Γι αυτόν έχουμε γράψει. Είχε αφορίσει την Επανάσταση, αλλά τελικά ο Σουλτάνος τον κρέμασε γιατί του ήταν άχρηστος. Και η Εκκλησία τον έκανε άγιο! Άγιους θα τους κάνει κι αυτούς, μην έχεις αμφιβολία.

Εδώ βράβευσε τον άλλο, τον εφοπλιστή που έκανε πειρατεία στο πλοίο του, για να εισπράξει την ασφάλεια. Εκείνον τον βράβευσε για την κοινωνική του προσφορά! Καλέ ήρωας! Ρομπέν των Δασών. Ή των χαζών; Τέλος πάντων. Παίρνεις κάμποσα μύρια από τις απάτες, δίνεις μερικά ψίχουλα και γίνεσαι Οσιομάρτυρας!

Μια κίνηση είναι η σωστή πεινασμένε μου εργαζόμενε. Φάε τον αφέντη, πριν σε φάει αυτός. Φάπα ταξική στον κάθε εκμεταλλευτή.
Καλούς αγώνες και μη σταματήσεις, αν δεν πάρεις τα λεφτά σου. Έχουν μπόλικα οι καπιτάλες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger