Home » , » Οι ηλιθιότητες του Σίλα

Οι ηλιθιότητες του Σίλα

Από giorgis , Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 | 7:45 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Φίλος αναγνώστης, μας ενημερώνει, με ηλεκτρονικό μήνυμα, για μια σειρά ιστοσελίδες οι οποίες πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα και με αναρτήσεις τους καυτηριάζουν όσους αποκαλούν ρουφιάνους αυτούς που "καταγγέλλουν την ασυνειδησία, την ανυπακοή και την παραβατικότητα των άλλων" όπως γράφει χαρακτηριστικά το protagon, το οποίο απαιτεί "σεβασμό στον νόμο".

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να προσπαθήσουμε να αποδημήσουμε την "επιχειρηματολογία" που χρησιμοποιούν δεξιοί ιστότοποι για να δικαιολογήσουν και να κάνουν κοινωνικά αποδεκτή την ρουφιανιά.

 Απ' το μήνυμα που πήραμε, αξίζει μόνο να σχολιάσουμε την παπαριά που έγραψε στο twitter ο γνωστός Σίλας. "Αφού ο νόμος είναι της ίδιας της κοινωνίας που τον ενέκρινε, πως μπορεί ν' απαξιώνεται ηθικά, μια πράξη που υπερασπίζεται το Δίκαιο;", ισχυρίζεται ο γελοίος αυτός τύπος.

Από που τεκμηριώνεται ότι η κοινωνία "ενέκρινε" αυτό τον νόμο; Από τα κατασκευασμένα γκάλοπ; Επειδή τον ψήφισε η βουλή;
Μα το κοινοβούλιο τους ψηφίζει μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, Το σημαίνει αυτό; Οτι η κοινωνία συναινεί να σφαγιάζονται τα λαϊκά εισοδήματα;

Η βουλή τους ψηφίζει μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα, όπως είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση που κάναμε με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2020. Αυτό συνεπάγεται ότι η ελληνική κοινωνία αποδέχεται να κόβονται τα επιδόματα στα ΑΜΕΑ και να απολαμβάνουν καινούργιες φοροαπαλλαγές οι πλουτοκράτες;

Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Σίλα. Αλλωστε με το IQ που διαθέτει το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται τέτοιες ηλιθιότητες έχουν ανταπόκριση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger