Home » , » Αν έρχεσαι σε τέτοια συνδιαλλαγή με έναν αποτυχημένο πολιτευτάκια για λίγους ψήφους, για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη των Βαρόνων των ΜΜΕ τί τους έχεις υποσχεθεί;

Αν έρχεσαι σε τέτοια συνδιαλλαγή με έναν αποτυχημένο πολιτευτάκια για λίγους ψήφους, για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη των Βαρόνων των ΜΜΕ τί τους έχεις υποσχεθεί;

Από giorgis , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 | 4:49 μ.μ.

Του Γ. Γ

Σε συνάρτηση με το προηγούμενο κείμενο της συντρόφισσας Αλέκας, αν και έχω τοποθετηθεί γι' αυτό το γεγονός, ας κάνω μια αναφορά σε ένα συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα.

Οπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ο Κώστας Πατέρας, η επιλογή της κυβέρνησης για να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο Καρδίτσας, είναι ένας πολιτικάντης με μεγάλη διαδρομή.
Απ' ότι ακούμε να μας λέει, διαθέτει "ένα στρατό προσωπικών ψηφοφόρων", και για ένα διάστημα είχε εγκαταλείψει το κόμμα του, ακολουθώντας το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο, κάλεσε στο γραφείο του ο Μητσοτάκης τον Μάη του 2018 και εν όψη εκλογών του ζήτησε να τον βοηθήσει να καταλάβει την κυβερνητική εξουσία.
Ο πολιτικάντης θα επέστρεφε στο κομματικό μαντρί, μαζί με τους ψηφοφόρους του, με αντάλλαγμα ο αρχηγός της Ν.Δ., να τον διορίσει, όταν κέρδιζε τις εκλογές σε ένα κυβερνητικό πόστο.
Τα μίλησαν, τα συμφώνησαν και έτσι είχαμε την εξέλιξη που παρακολουθήσαμε.
 (Προφανώς ο αποτυχημένος πολιτικός Τρικάλων φαίνεται δεν γνωρίζει την ρήση του "εθνάρχη" ότι "Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται" και βρήκε δημόσια και ξεφούρνισε το παρασκήνιο κάνοντας ρόμπα τον πρωθυπουργό).

Και το συμπέρασμα απλό. Οταν ο Μητσοτάκης έχει κάνει τέτοια αλισβερίσια με έναν αποτυχημένο πολιτικάντη για να εξασφαλίσει κάποιες λίγες χιλιάδες ψήφους, δεν είναι σχεδόν αυτονόητο ότι θα έχει κάνει ανάλογα τσαμπασλίκια με βαρόνους των ΜΜΕ, οι οποίοι υποτίθεται διαμορφώνουν την λεγόμενη κοινή γνώμη και μπορούν να προσανατολίζουν μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος; 

Και ποια να είναι άραγε τα ανταλλάγματα που τους πρόσφερε, πέρα απ' αυτά που γνωρίζουμε;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Νοεμβρίου 2019 στις 9:07 μ.μ.

Τους αδειασε κανονικα ο παππούς. Οριστε η κανονικοτητα σας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger