Home » , » Ανοιχτή επιστολή από την Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ. στον κ. πρωθυπουργό

Ανοιχτή επιστολή από την Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ. στον κ. πρωθυπουργό

Από giorgis , Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 | 8:29 μ.μ.

Από την Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ., πήραμε και παραθέτουμε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στον κ. Μητσοτάκη.

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Με έντονη ανησυχία παρακολουθούμε μια έλλειψη αποφασιστικότητας στον δρόμο της εμπέδωσης και εφαρμογής των μεταρρυθμιστικών κινήσεων, που θα μας θυμίσουν ένδοξες εποχές που έχουν υπάρξει με εθνικόφρονες κυβερνήσεις. 

Η πορεία προς την κανονικότητα απαιτεί ρηξικέλευθες αποφάσεις. Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα κι αν δεν ξεπεραστούν ταμπού και προκαταλήψεις, όπως μας λέει ο άριστος βουλευτής μας Μπογδάνος, θα καρκινοβατούμε καθυστερώντας στην δημιουργία επιτελικού δεξιού κράτους.

Σ' αυτή την κατεύθυνση ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε με τις προτάσεις μας.

Ενα μέτρο που πρέπει να παρθεί άμεσα είναι η ανασύσταση της επιτροπής λογοκρισίας. Δεν μπορεί να ανεχόμαστε κάθε τυχάρπαστο μπαζιμπουζούκη να παριστάνει τον δημοσιογράφο και να γράφει σε έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας, επικριτικά κείμενα για την κυβέρνηση.

Πολύ σωστά το επιφανές μέλος της παράταξης Απόστολος Δοξιάδης -«ένας ενεργός πολίτης, ένας διανοούμενος και ένας από τους πολύ λίγους έλληνες συγγραφείς με μεγάλη διεθνή ακτινοβολία», όπως σημείωσε σε κείμενο του, ο ακαδημαϊκός, Στάθης Καλύβας ο οποίος απεκατέστησε την ιστορική αλήθεια που παραχάραζαν οι κομμουνιστές-  απαίτησε την απόλυση του δημοσιογράφου  Δημήτρη Μανιάτη από τα "ΝΕΑ".
Δεν είναι δυνατόν  ένα «χυδαίο υποκείμενο, ένας σταλινόμορφος δημοσιογραφίσκος», που πιθανόν  «έχει πρόβλημα σεξουαλικό, ψυχοπαθολογικό, κοινωνικό κόμπλεξ ή πάσχει από εντελώς αναίτιο ναρκισσισμό ή μεγαλομανία», όπως υπογραμμίζει ο κ. Δοξιάδης, να αρθρογραφεί απαξιωτικά για στελέχη της κυβέρνησης
Πρέπει αμέσως να απολυθεί και απαιτείτε να ψηφιστεί νόμος, παρόμοιος με το Ιδιώνυμο του εθνάρχη Βενιζέλου, για να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό. Σήμερα ο διαπρεπείς βουλευτής, έγκυρος δημοσιογράφος και αναγνωρισμένος ποιητής κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο στους συντελεστές της παρακμιακής ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένια". 
Αιτία ο οχετό ύβρεων που δέχτηκε, αφού έγινε στόχος «σε  μια προαποφασισμένη και σκόπιμη προσπάθεια ακραίας σπίλωσης και προσβολής της προσωπικότητας και του ονόματός» του.
Είχαν φτάσει μάλιστα, οι άθλιοι δημοσιογράφοι να χαρακτηρίσουν τον περίλαμπρο βουλευτή μας «εθνικό ρουφιάνος». 

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι το εκλεκτό στέλεχος της παράταξης μας, έχει υπάρξει θύμα παρόμοιων κακόβουλων επιθέσεων -όπως τότε που αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά απέναντι σε δημοσιολόγους που παραποίησαν τις δηλώσεις του για τις βίγκαν, λεσβίες και μπαχαλοσατανίστριες.
Επίσης, πρέπει να αξιοποιηθεί στην κυβέρνησή μας. Η ομόθυμη απαίτηση της βάσης της Ν.Δ., είναι να ιδρύσετε υπουργείο Προπαγάνδας υπό την ηγεσία του κ. Μπογδάνου.

Των προαναφερθέντων δεδομένων, θεωρούμε απαραίτητο άμεσα την σύσταση κρατικής υπηρεσίας που θα επιβλέπει και θα επιβάλλει την υγιώς εθνική συμπεριφορά κάθε είδους δημοσιολόγου.

ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ - ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Για την Τ.Ο. Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ/

Ο Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας

Κ Μανιαδάκης              Ευ. Μάλλιος


Για την αντιγραφή Γ.Γ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger