Home » , , » Ο ρατσισμός και η μισανθρωπιά κάποιων κατοίκων της Σπάρτης χτυπάει κόκκινο (Βίντεο)

Ο ρατσισμός και η μισανθρωπιά κάποιων κατοίκων της Σπάρτης χτυπάει κόκκινο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 | 8:33 μ.μ.

Σε μια χώρα που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι εκτιμούν ότι ο διακινητής επιστολών του Χριστού πρέπει να βρεθεί επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας δεν πρέπει να σε εντυπωσιάζει η μισανθρωπία ορισμένων.

Οταν ιστοσελίδες με καθαρά φασιστικό, λόγο, σαν του σαλταρισμένου -αλλά και επικίνδυνου- Στέφανου Χίου, συγκεντρώνουν ποσοστά αναγνωσιμότητας, που θα τα ζήλευαν μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, δεν πρέπει να σε παραξενεύει η ρατσιστική συμπεριφορά μέρους του κόσμου.

Μάλιστα όταν αναφέρεσαι σε κατοίκους μιας περιοχής που σε προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, το 10% απ' αυτούς είχαν επιλέξει το ναζιστικό μόρφωμα, μπορείς να θεωρείς και δεδομένο ότι το δηλητήριο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού έχει βρει βρίσκει έδαφος να ευδοκιμήσει και να αρρωστήσει, αρκετούς.

Γράφουμε τα παραπάνω με αφορμή την αντίδραση δεκάδων ρατσιστών στην Σπάρτη, όταν αντίκρισαν οικογένειες προσφύγων, οι περισσότερες με βρέφη και μικρά παιδάκια, οι οποίες έφτασαν για να φιλοξενηθούν, προσωρινά σε ξενοδοχείο της πόλης τους.

Εχουμε αναφερθεί τόσες φορές στην απανθρωπιά και στον ρατσισμό που καλλιεργείτε και από στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, οπότε δεν έχουμε να προσθέσουμε κανέναν περαιτέρω σχολιασμό στα εμέσματα που ακούμε στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Νοεμβρίου 2019 στις 9:01 μ.μ.

Νομος λακωνιας. ΤΥΧΑΙΟ! 80% σε... ακος. Ρε εσεις εκει τους πηγατε τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους?????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger