Home » , » Η κυβέρνηση, μέσω Χρυσοχοϊδη, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Η κυβέρνηση, μέσω Χρυσοχοϊδη, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Από giorgis , Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 | 10:39 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με την εναλλαγή της κυβερνητικής εξουσίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  υλοποιώντας  επιθυμία  της Αμερικανικής Πρεσβείας τοποθέτησε επικεφαλής του υπουργείου προστασίας του συστήματος τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Για την πολιτική διαδρομή και τα "επιτεύγματα", αυτού του πρώην ΠΑΣΟΚου έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ και αξίζει να θυμηθείτε τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του υπουργού μπάτσων και καταστολής.

Τώρα, μετά τους νόμους και τα διατάγματα που αποσκοπούν στην ένταξη και την παγίωση της κρατικής καταστολής,  η κυβέρνηση, μέσω του Χρυσοχοϊδη, απευθύνει ένα τελεσίγραφο.
Σύμφωνα μ' αυτό, ζητείτε μέσα σε 15 μέρες να εκκενωθούν όλες οι καταλήξεις  διαφορετικά, όπως αφήνει να εννοηθεί, θα εισβάλλουν τα ΜΑΤ και θα τις εκκενώσουν βίαια.
(Η λήξη του τελεσίγραφου είναι μια μέρα πριν την μαύρη επέτειο της δολοφονίας από μπάτσο του Α. Γρηγορόπουλου, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι).

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα είναι η πρόταση που περιέχεται στην ανακοίνωση του υπουργείου ΠροΠο και αναφέρει: "Εάν τα κτήρια είναι ιδιωτικά, για να παραμείνουν οι σημερινοί καταληψίες χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να συμφωνήσουν σε όρους μίσθωσης". Καμιά αναρχική συλλογικότητα που διαχειρίζεται κατειλημμένο κτίριο δεν θα ρθει σε αλισβερίσι με τους ιδιοκτήτες του. 
Οπότε η ουσία είναι ότι το κράτος πετάει το γάντι στους καταληψίες. Το δικό μας ρεπορτάζ που κάναμε αυτές τις ώρες λέει ότι τα το "σηκώσουν". Καμιά οικειοθελή αποχώρηση από τις "εμβληματικές" καταλήψεις δεν θα υπάρξει.

Ο Χρυσοχοϊδης, η κυβέρνηση καλύτερα, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η δικιά μας εκτίμηση είναι οι "άνεμοι" που θα προκληθούν, θα δημιουργήσουν θυελλώδεις ανεξέλεγκτες καταστάσεις.       . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger