Home » , , » Η δικαίωση των όσων ισχυρίζονταν ο Μιχαλολιάκος και τα γκεσέμια της συμμορίας του, από εισαγγελικών χειλέων.

Η δικαίωση των όσων ισχυρίζονταν ο Μιχαλολιάκος και τα γκεσέμια της συμμορίας του, από εισαγγελικών χειλέων.

Από giorgis , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 | 5:10 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Στις αρχές Ιούλη του 2017 είχα κάνει μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσα "Η αθώωση του Τ. Θεοφίλου και σκέψεις για την αστική δικαιοσύνη".

Την ανακάλεσα στην μνήμη μου διαβάζοντας αναλυτικά την αγόρευση που έκανε η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου στην δίκη της Χ.Α, και την αντιπαρέθεσα με την τοποθέτηση που είχε κάνει η ίδια δικαστική λειτουργός, στην πρωτόδικη δίκη του αναρχικού - κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου.

Στην δίκη, λοιπόν του Τ. Θεοφίλου, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος θύμα μιας ασφαλίτικης σκευωρίας που τον παρουσίαζε εμπλεκόμενο σε μια ένοπλη ληστεία στην Πάρο, η Α. Οικονόμου στην τοποθέτηση της, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να στηρίξει το κατηγορητήριο.
To ότι δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό στοιχείο σε βάρος του -πέρα από ένα καπέλο που σχεδόν έπεσε από τον ουρανό και στο οποίο εντοπίστηκε DNA του Τάσου- ήταν λεπτομέρεια για την εισαγγελέα.
Τελικά το πρωτόδικο δικαστήριο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, καταδίκασε τον αναρχικό-κομμουνιστή σε 25 χρόνια κάθειρξη.     

Είναι δηλαδή απ' τους κύριους υπεύθυνους η Α. Οικονόμου που ο Τ. Θεοφίλου πέρασε πέντε ολόκληρα χρόνια στα κάτεργα των ελληνικών φυλακών, μέχρι να αθωωθεί πανηγυρικά στο Εφετείο.

Χτες λοιπόν η εισαγγελέας,  αφού "έχει πετάξει στα σκουπίδια ένα ολόκληρο αποδεικτικό υλικό από μαρτυρίες έγγραφα και ψηφιακά δεδομένα το οποίο απασχόλησε την δίκη 4,5 χρόνια", όπως τόνισε σε δήλωση του ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, απεφάνθη:

➤      ότι τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησε εξ ιδίας πρωτοβουλίας ο Ρουπακιάς, χωρίς συμμετοχή από το τάγμα εφόδου που παρευρισκόταν στο έγκλημα

➤       ότι τους αιγύπτιους ψαράδες και τα στελέχη του ΠΑΜΕ και τα ΚΚΕ τα χτύπησαν κάποιοι χρυσαυγίτες χωρίς ανθρωποκτόνο διάθεση, προξενώντας τους κατά περίπτωση απλές ή βαριές σωματικές βλάβες,

➤       ότι η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματος δεν είχε καμιά γνώση για όλα αυτά (πόσω μάλλον να τα έχει σχεδιάσει και διατάξει),

➤      ότι τα όπλα που κατείχαν τα ηγετικά (και όχι μόνο) στελέχη της Χρυσής Αυγής συνιστούν απλή και όχι διακεκριμένη οπλοκατοχή (ένα απλό πλημμεληματάκι) δηλαδή,

Ηρθε η ώρα για το «γκραν φινάλε» της εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου: δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, οπότε πρέπει να κηρυχθούν αθώοι ο φίρερ Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της νεοναζιστικής δολοφονικής συμμορίας!

Η δικαίωση των όσων ισχυρίζονταν ο Μιχαλολιάκος και τα γκεσέμια της συμμορίας του, από εισαγγελικών χειλέων.

Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να περάσει. Το αντιφασιστικό κίνημα έχει το λόγο

Οι προτάσεις της εισαγγελέως από την ιστοσελίδα "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:46 μ.μ.

Αφου το σκοτεινο παρελθον της εισαγγελεως ηταν γνωστο γιατι η υπερασπιση δεν ζητησε ποτε
την εξαιρεση της?????Νομιζω πως νομικα ειχαν το δικαιωμα να το κανουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger