Home » , , » Η "Ελληνοφρένεια" για την στάση πολιτικών-δημοσιογράφων στην υπόθεση Ινδαρέ (Ηχητικό)

Η "Ελληνοφρένεια" για την στάση πολιτικών-δημοσιογράφων στην υπόθεση Ινδαρέ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 | 4:03 μ.μ.

Οταν πριν από κάποιους μήνες οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" πήραν την απόφαση να εργαστούν σε ΜΜΕ του Μαρινάκη, συνάντησαν πολλές και σφοδρές αρνητικές κριτικές κύρια από θαμώνες του διαδικτύου.
Αυτό ήταν και το έναυσμα για να τοποθετηθούμε αναλυτικά σ' αυτό το γεγονός και αποδεικνύεται -απ' όσες φορές έτυχε να ακούσουμε την ραδιοφωνική εκπομπή του Θύμιου και Αποστόλη-, ότι δικαιώθηκε το πολιτικό σκεπτικό που χρησιμοποιήσαμε για να αιτιολογήσουμε και να δικαιολογήσουμε την επιλογή τους.

Αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί σήμερα στην εκπομπή τους, δημιούργησαν μια ρωγμή στο πέπλο σιωπής που έχουν δημιουργήσει όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ στο απίστευτο φιάσκο που επακολούθησε μετά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης που βρισκόταν στην όδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Το παρακάτω ηχητικό από την σημερινή "Ελληνοφρένεια" έχει και την συλλεκτική του αξία, αφού έχει συγκεντρώσει αποσπάσματα από δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας, μπατσοσυνδικαλιστών, και πολιτικών.
Ακούμε, λοιπόν ενδεικτικές περιπτώσεις ατόμων που υιοθετούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα όλη την λάσπη που έριχνε η αστυνομία στην οικογένεια Ινδαρέ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι παρακάτω ακούμε ελάχιστα από τα παπαγαλάκια των μπάτσων.
Πρόχειρα μας έρχονται στο μυαλό ένα σωρό δημοσιολόγοι απ' αυτούς που παιάνιζαν τον χαβά που μαέστρο είχε την αστυνομία Σάκης Μουμτζής (liberal) Ηλίας Κανέλλης (ΝΕΑ), Τάκης Θεοδωρόπουλος (Καθημερινή), Μάνος Βουλαρίνος (ΣΚΑΪ),  Ηρώ Καριοφύλλη (Alpha) Δημήτρης Οικονόμου (ΣΚΑΪ).
Δεκάδες ήταν και οι νεοδημοκράτες βουλευτές που υπερθεμάτιζαν στα κατασκευασμένα σενάρια της ΓΑΔΑ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Λοβέρδος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μάκη Βορίδης, κ.α.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger