Home » , , » Νατάσσα Μποφίλιου: "Η επανάσταση θα σώσει τον κόσμο"

Νατάσσα Μποφίλιου: "Η επανάσταση θα σώσει τον κόσμο"

Από giorgis , Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 | 5:23 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Ηταν αρχές Δεκέμβρη του 2017, όταν έγινε ένας ψιλοχαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την συνέντευξη που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στην εφημερίδα των Συντακτών, εκφράζοντας τις πολιτικές απόψεις της.

Τότε είχα μπει στον πειρασμό να διαβάσω τις τοποθετήσεις της τραγουδίστριας και να σχολιάσω τις αντιδράσεις που επακολούθησαν.

Τώρα, βλέποντας την συνέντευξη που έδωσε η Ν. Μποφίλιου στον Αντώνη Μποσκοΐτη και η οποία δημοσιεύεται στο "Κουτί της Πανδώρας", στέκομαι σε κάποια απ' τα λεγόμενα της καλλιτέχνιδας, της οποίας "όλη η οικογένεια είναι παλιοκουμμούνια", και "όλοι άθρησκοι, εκτός απ' τη γιαγιά" της,.

Πέρα απ' το ότι μας κάνει γνωστό ένα περιστατικό κρατικής καταστολής που βίωσε η ίδια, καθώς και την πεποίθεσή της ότι "η επανάσταση θα σώσει τον κόσμο", έχει ενδιαφέρον και η τοποθέτηση που κάνει σχετικά με τις μεταφυσικές δοξασίες.

Αξίζει να την παραθέσουμε:


Πολύ συχνά με ρωτάνε: «Μα δεν πιστεύεις στον Θεό;» Σκέφτομαι ότι αυτή τη θρησκευτικότητα τη βρίσκω στις ιδέες μου! Οι ιδέες μου, αυτά που πιστεύω, είναι η δική μου θρησκεία! 

Ο άνθρωπος έχει απόλυτη ανάγκη να πιστεύει ότι με έναν τρόπο είναι αιώνιος. Η θρησκεία εκφράζει την ανάγκη των ανθρώπων για αθανασία. Γι' αυτό δημιουργήσαμε θεούς, για να πιστεύουμε σ' αυτούς και για να νιώθουμε ότι δεν είμαστε 100% υπεύθυνοι για όσα μας συμβαίνουν. 

Είναι μεγάλη ανακούφιση να το πιστεύεις αυτό και γι' αυτό ζηλεύω πάρα πολύ τους θρησκευόμενους.

Υ.Γ: Η αρχική φώτο είναι από ανάρτηση που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου στην σελίδα της στο facebook: στην συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία από χρυσαυγίτη, του ομότεχνου της Παύλου Φύσσα 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Ιανουαρίου 2020 στις 8:12 μ.μ.

Ενταξει καταλαβαμε! Κρυπτο πασοκα και κρυπτοχριστιανη ειναι. Και ενα λεξιλογιο του δηθεν. Ενταξει νατασα λεγε τα τραγουδια σου και αφησε τα αλλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger