Home » , » Το δράμα του μπάτσου

Το δράμα του μπάτσου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 | 8:13 μ.μ.


Με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο το όργανο της τάξεως διατυπώνει το καθημερινό δράμα που βιώνει αυτός και οι συνάδελφοι του.
Το ότι αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος είναι ένα ναζιστικό απόβρασμα ας το προσπεράσουμε.
Το ότι επιστρέφει μετά την "εκτέλεση των καθηκόντων" του, στο σπίτι του "τραυματισμένος με το ηθικό καταρρακωμένο" νομίζουμε ότι μόνο ο παπάς της ενορίας του μπορεί να σταθεί δίπλα του και κάπως να απαλύνει την δραματική ψυχολογική του κατάσταση.

Το λέμε αυτό γιατί η προσπάθεια που έκανε ο ένστολος φρουρός του συστήματος, από την προσωπική του παρουσία στο twitter, να βρει λόγια συμπαράστασης, μάλλον απέβη άκαρπη.
Είχε κι αυτός την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που εισέπραξαν οι συνάδελφοί του που συμμετείχαν στο χολιγουντιανό σόου, εκκένωσης των κατειλημμένων κτιρίων.

Εχει αποδειχθεί δηλαδή ότι η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα: "Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια", δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα σύντομο ανέκδοτο/

Οσο για την "υποδοχή" που είχε το "παράπονο" του μπάτσου, από τους χρήστες του διαδικτύου σας παραθέτουμε μια μικρή εικόνα:







Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Ιανουαρίου 2020 στις 12:50 μ.μ.

Καποιος απο αυτους εγραψε οτι εαν χρειαστείτε βοηθεια αμεσως το 100 το 100 τηλ.
Φαίνεται οτι το οργανο αυτο δεν ξερει και δεν θελει να ξερει οτι εμεις ο λαουτζικος τον πληρωνουμε και ειναι υποχρεωμενος αυτο το λειτουργημα που κανει να ειναι βαση του νομου και οχι με τα ενστικτα του. Λοιπον η δικαιοσυνη λεει πλημμεληματα. ΟΧΙΙΙΙ οι αυτοι δεν συμφωνουν θελουν κακουργηματα. Εχουν τοσο θρασος που κουνανε το δακτυλο τους στους δικαστες. Αυτα να τα δουν ολοι απο εμας το λαο που αυριο θα ειναι τα παιδια μας η και εμεις οι ιδιοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger