Home » , , , » Απίστευτος εξουσιαστικός κυνισμός από τον υπουργό Ανάπτυξης .. των Αστέγων, Αδωνη Γεωργιάδη

Απίστευτος εξουσιαστικός κυνισμός από τον υπουργό Ανάπτυξης .. των Αστέγων, Αδωνη Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 | 6:39 μ.μ.

Κάποιες φορές η κοσμιότητα και η ευγένεια της έκφρασης πάει "περίπατο" και μόνο με πεζοδρομιακές εκφράσεις μπορείς να εκδηλώσεις την οργή που σε πλημμυρίζει παρακολουθώντας τις ανάλγητες, απάνθρωπες   αποφάσεις των εξουσιαστών. 

Οσο κι' αν τυχόν κάποιους ενοχλεί ο τρόπος που εκφράζεται ο χρήστης του διαδικτύου, στο τουιτάρισμα του που παραθέτουμε, εμείς τον καταλαβαίνουμε απόλυτα.
Αν κρέμεται η απειλή πάνω απ' το κεφάλι σου, ότι σύντομα εσύ και η οικογένεια σου θα πεταχτείτε στον δρόμο μένοντας άστεγοι, είναι λογικό να φτάσεις στο σημείο να εκφραστείς με όχι κόσμιο τρόπο.

Ερέθισμα για την αντίδραση του χρήστη του twitter, αποτέλεσε ο κυνικός τρόπος με τον οποίο  προανήγγειλε σήμερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  Αδωνης Γεωργιάδης, την δημιουργία στρατιές αστέγων.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης ... των Αστέγων.  

Η κανονική λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος είναι προαπαιτούμενο για να ρθουν επενδύσεις...
Μπορεί να υπάρξει κανονική λειτουργία του συστήματος με εξαιρετικά πλαίσια προστασίας -σ.σ των δανειοληπτών στεγαστικών δανείων-; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Τα εξαιρετικά πλαίσια προστασίας, ακούγονται πολύ ευχάριστα στ' αυτιά γιατί σώζουν τα σπίτια του κόσμου ταυτόχρονα εμποδίζεις εκείνον που θέλει να πάρει δάνειο να αγοράσει σπίτι...

Το εξαιρετικό πλαίσιο προστασίας θα λήξη στο τέλος Απριλίου και πρέπει να λήξη. Μπήκε σε μια εποχή εξαιρετικά μεγάλης κρίσης, έπρεπε να μπει για λίγο καιρό, γιατί ο πολύς καιρός καταστρέφει το τραπεζικό σύστημα, δυστυχώς επειδή η κρίση κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα δεν μπορούσε να αρθεί νωρίτερα.

Οσο η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα πρέπει αυτό να φύγει. Αρα θα χουμε τράπεζες, άρα θα έχουμε καπιταλισμό άρα θα έχουμε επενδύσεις....

Εως της 30 Απριλίου ισχύει η πλατφόρμα Οποιος αισθάνεται ότι θα έχει πρόβλημα στην πληρωμή των δανείων του και δεν θα τα καταφέρει πρέπει να προλάβει να κάνει αίτηση... Αν δεν κάνεις την αίτηση υπάρχει η ατομική ευθύνη.

Φυσικά το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας κατοικίας δεν θα υπάρχει, όπως υπήρχε μετά της 30 Απριλίου. 
Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας, μετά της 30 Απριλίου. Οποιος θα χάσει το σπίτι του έχει ατομική ευθύνη. 

Είχαμε σχετική ανάρτηση χτες, αλλά θα επανέλθουμε αναλυτικά στο νέο αυτό έγκλημα που προγραμματίζει η κυβέρνηση των "αρίστων" απέναντι στα λαϊκά στρώματα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιανουαρίου 2020 στις 7:53 μ.μ.

Κουράγιο, από του χρόνου ξεκινούν οι οι εργασίες για τις νέες μεγαλυτερες φυλακές στον Ασπρόπυργο.. Όλοι έτσι η αλλιώς εκεί εκτός από μερικούς νοικοκυραιους, κουμπάρους, βιομηχάνου στρατιωτικός, γιατρούς κ πολιτικούς.. Όλοι οι η άλλοι εκτός από συσιτια έτσι η αλλιώς εναπςρασματακι από κει θα το κάνουμε..)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger