Home » , » Ιερόν emo: Κάτι σαν Πάγκαλος με ράσα.

Ιερόν emo: Κάτι σαν Πάγκαλος με ράσα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 | 5:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ιερόν emo: Η αργία είναι για τους τεμπέληδες! Ε τότε λες το Θεό σου “τεμπέλη”! 
Αναπαύτηκε την έβδομη μέρα, ξέχασες;

Ιερόν emo, το διαβολάκι μου είπε, πως, όταν έρθει η ώρα σου, θα έχεις extra περιποίηση στην Κόλαση. Γιατί είσαι κομματόσκυλο. Κάνεις ό,τι πει η ΝΔ! Φροντίζεις να τα έχεις καλά με την εξουσία.

Για τις 30 του Γενάρη είπαμε πως οι παπάδες θα κάνουν την προπαγάνδα τους έτσι κι αλλιώς. Πάνε όμως (καθώς φαίνεται) να καταργήσουν όλες τις αργίες!
Και για να μη φωνάξουν οι θεούσες μαζί με τους εργαζόμενους και χάσουν σίγουρους ψήφους από τους φανατικούς, οι νεοδημοκράτες έβαλαν το Λαγό - Αρχιεπίσκοπο να πει το Θεό “τεμπέλη”!

Κάτι σαν Πάγκαλος με ράσα. Μην απορείτε, δεν πιστεύουν σε Θεό, μόνο στο χρήμα.

Οι αργίες λοιπόν θα καταργηθούν, γιατί είναι για τους τεμπέληδες!
Και ποιος μας λέει έτσι; Αυτός που σίγουρα δουλεύει πάρα πολύ. Το ποίμνιο!
Αλήθεια Ιερώνυμε, έκανες ποτέ βαρέα και ανθυγιεινά; Το πιο βαρύ που σήκωσε στη ζωή του ήταν το πορτοφόλι του.

Γεννήθηκε το 1938. Στα 29, αμέσως μετά τις σπουδές, χειροτονήθηκε. Πω – πω! Σκοτώθηκε στη δουλειά! Πάρε μια ανάσα, ρε συ, θα μας μείνεις!
Θυμάμαι ένα video από το 2012.
Τότε που ξανά μας έλεγαν τεμπέληδες.
Κι ας δουλεύαμε περισσότερες ώρες από όλους (εκτός της Ν. Κορέας). Συνολικά 2.109 ώρες το χρόνο!

Από τότε μας έβαλαν να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με ακόμα λιγότερα. Στο μεταξύ παπαδαριό, μπάτσοι, τραπεζίτες, κηφήνες πήραν ακόμα περισσότερα. Τώρα προφανώς θέλουν κι άλλα!
Το είχαμε πει: Από το πρωί ως βράδυ 7 μέρες τη βδομάδα δουλεία και από φαΐ νηστεία και προσευχή! O Αρχιεπίσκοπος φρόντισε να μας δικαιώσει.

Ξέρεις όμως, παπά, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δουλεύουν. Που, αν δεν ξεκουραστούν, θα πεθάνουν! Δεν τον νοιάζει! Μη σας πω πως αυτό θέλει: Μια σύνταξη λιγότερη. Και περισσότερα τυχερά για τον παπά που θα προσεύχεται, ώστε να πάει η ψυχή στον Παράδεισο! (Τώρα αν θα του καταφέρει να του εξασφαλίσει εισιτήριο, όπως προσπάθησε να κάνει ο προκάτοχος του Ιερώνυμου, και πόσο καλά θα περνάει η ψυχή του εκεί δεν ξέρουμε).

Ας πούμε τώρα πως βγαίνει το ΚΚΕ. Και πάει να καταργήσει μια θρησκευτική γιορτή. Να μεταθέσει την αργία σε άλλη ημερομηνία. Τι λέτε πως θα κάνουν οι τράγοι; - Σταυροφορία!
Πολύ περισσότερα από όσα έκαναν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο ήταν η ΝΔ στην αντιπολίτευση. Κι ας τους είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στα όπα – όπα.
Μόλις βέβαια βγήκαν οι δικοί τους, "άγια" η Συμφωνία! “Υποκριτές”; “Απατεώνες”; Γιατί το λέτε;

Έκανα ένα λάθος. Είπα πως θέλουν να μας γυρίσουν στο Μεσαίωνα. Αλλά κι εκεί ακόμα κάποιες αργίες τις είχαν! Τώρα θα τις καταργήσει όλες ο Κούλης! Που τις μισές μέρες είναι διακοπές ή ταξίδι!

Θέλουν να κάνουν τη ζωή μας Κόλαση. Γιατί έτσι θα κερδίσουν περισσότερα. Ή θα πεθάνουμε από πείνα ως άνεργοι, ή από εξάντληση. Εκτός αν τους στείλουμε στο Διάολο.

Τι λες διαβολάκι;

“- Θα τους δεχτούμε με μεγάλη χαρά, καθώς στην Κόλαση δεν σταματάμε ποτέ”.

“Τεμπέλης” ο Θεός, “τεμπέλης” και ο Ιησούς!
Αυτός κι αν ήταν! Όχι μόνο δε δούλευε, έκοβε βόλτες με την παρέα Του! Να Τον αφορίσετε παπάδες. Ή σταυρώστε Τον ξανά. Όπως θα κάνει η κυβέρνηση με τους εργαζόμενους.

Κι αν κάποιο νεοφιλελέ παλιοτόμαρο πει πως εργάζεται σκληρά, ακόμα και αργίες, να μας πει τη δουλειά κάνει και τις αμοιβές του.
Δεν θα πω τι λένε οι Άγιοι για τις αργίες, που θεωρούσαν αμαρτία να δουλεύουν πχ την Κυριακή, ούτε θα θυμίσω τις 10 εντολές που λέει 6 μέρες να εργάζεσαι, όχι 7. Τα ξέρουν οι παπάδες και οι πιστοί.

Αλλά οι παπάδες είναι ΝΔ. Πάνω από το Θεό έχουν τον Κούλη. Γι αυτό θα τους πάρει ο Διάολος.
Και κανείς να μην πατήσει ξανά σε Εκκλησία. Αντί για ναό, πάμε στις δουλειές μας...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιανουαρίου 2020 στις 11:41 π.μ.

Ο κ. Μητσοτακης πρεπει να προσεξει πολυ καλα το θεμα της εκκλησιας. Δηλ. Να μη εχει τοσο ανοχη με αυτους τους δημοσιους υπαλληλους και να μην ικανοποιει τις επιθυμιες τους γιατι η εκκλησια εχει εκατομμύρια και η κοινωνια δεν εχει και οι αντοχες τις ειναι μικρες. Ουτε σκοταδιστικες δηλωσεις να κανουν. Προκαλουν τον κοσμο οπως και με τι χλιδη που ζουν οι αυτοαποκαλουμενοι αγιοι. Επισης βγαζουν ολα τους τα ρατσιστικα ενστικτα και τη συμπαθεια τους για ακροδεξια κομματα. Δηλ. τους πληρωνουμε για να λενε αυτα η για να κανουν το λειτουργημα τους????? Τι εκανες ρε ξεφτιλα συριζανελ οταν ειχες την εξουσια; και τωρα μιλας και αντιδρας ρε συριζοπασοκ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger