Home » , » Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα όπου χρήστες τους, επιβεβαιώνουν την άποψη Χρυσοχοϊδη ότι "Οι πολίτες χειροκροτούν όταν βλέπουν αστυνομικούς"

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα όπου χρήστες τους, επιβεβαιώνουν την άποψη Χρυσοχοϊδη ότι "Οι πολίτες χειροκροτούν όταν βλέπουν αστυνομικούς"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 | 6:08 π.μ.

Αναμένουμε την κυκλοφορία της έγκυρης Κυριακάτικης εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", όπου πιθανολογούμε ότι κύριος τίτλος θα είναι  "Χρυσοχοΐδης: Αναπαράγονται fake stories περί αστυνομικής βίας. Οι πολίτες χειροκροτούν όταν βλέπουν αστυνομικούς".

Αυτονόητο είναι ότι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος του εντύπου, Δημήτρη Δανίκα, θα αναλάβει με κείμενο του να εκλαϊκεύσει στο αναγνωστικό του κοινό, τα όσα είπε χτες στην βουλή ο υπουργός της κυβέρνησης και τα οποία θα αποτελούν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Ομως σαν ειδησεογραφικός ιστότοπος που είμαστε, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα εκατοντάδες σχόλια που επακολούθησαν μετά την δήλωση Χρυσοχοϊδη. 

Οχι απλώς επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις του υπουργού, αλλά θεωρούν οι χρήστες του διαδικτύου καθήκον τους να αναφέρουν τα προσωπικά τους βιώματα για να συνεισφέρουν στην αναμφισβήτητη εκτίμηση του υπουργού ΠροΠο, ότι όλος ο κόσμος εκδηλώνει με κάθε τρόπο την λατρεία του στα όργανα της τάξεως.

Λόγω χώρου παραθέτουμε ελάχιστες, από τις σχετικές τοποθετήσεις που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Μείναμε έκπληκτοι απ' το ότι το πνεύμα του Ξένιου Ζευς, αναβιώνει στην σημερινή Ελλάδα. Μόνο με μια υποτιμητική - ρατσιστική συμπεριφορά μας αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί". Ζευγάρι Βρετανών τουριστών.

"Νιώθω υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τα όργανα της τάξεως για το μάθημα που μου έδωσαν, ξυλοκοπώντας με, για το πώς θα γίνω χρήσιμο μέλος της κοινωνίας". 11χρονο παιδάκι.

"Την ευγνωμοσύνη μου στους αστυνομικούς του Α.Τ., Ομονοίας για τις πρωτοπόρους μεθόδους που εφάρμοσαν για να αντιμετωπίσω τα πάγια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω".      Ανάπηρη και άρρωστη γυναίκα.

"Υποχρέωσή μας είναι, να ευχαριστήσουμε τα αστυνομικά όργανα που απέδειξαν ότι δεν κάνουν διακρίσεις, σακατεύοντας μας στο ξύλο, αν και είμαστε δεξιοί". Οικογένεια Ινδαρέ.  

"Ευγνωμοσύνη οφείλω στα αστυνομικά όργανα, που έδειξαν ευσυνειδησία και μου έριξαν εξ επαφής μια πλαστική σφαίρα στο στήθος. Αν ήταν ασυνείδητα θα μπορούσα να έχω την τύχη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου". Μια κοπέλα μέλος κατάληψης.

"Να ευχαριστήσω δημόσια τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που περιορίστηκαν να με εξευτελίσουν δημόσια πάνω στην Πατησίων και να γδυθώ εντελώς για να δουν αν έχω περίοδο, ενώ μπορούσαν να με έχουν βιάσει ομαδικώς". Λ.Μ.

 "Η επαγγελματική αρτιότητα των αστυνομικών, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι απλώς με ξεγύμνωσαν, συνοδεία με ξύλο, χωρίς να προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις". Τυχαίος πολίτης 

"Το ότι τα όργανα της τάξεως περιορίστηκαν να μαχαιρώσουν τα ελαστικά του αυτοκινήτου μου, το οποίο χρησιμοποίησα να να παραβρεθώ σε διαδήλωση και δεν τοποθέτησαν σ' αυτό ναρκωτικά για να μου προσάψουν σχετικές κατηγορίες, υποδηλώνει πόσο ευσυνείδητα ασκούν το λειτούργημα τους". Ενας διαδηλωτής

"Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, μπορεί να θεωρηθεί το περιστατικό κατά το οποίο άνδρας το ΜΑΤ μου πραγματοποίησε εικονικό βιασμό, για να πλουτίσω τις γνώσεις μου, το πώς «γαμάνε οι χακί». Δωρεάν δηλαδή εγκυκλοπαιδικές γνώσεις με την χορηγία του Χρυσοχοϊδη". - Ενα μέλος του "Ρουβίκωνα"

"Στην εποχή της κανονικότητας, είναι λογικό να προσαρμόζονται και οι υπηρέτες του νόμου στην νέα του αποστολή. 
Σταδιακά θα αποβάλουμε τα συμπλέγματα που έχουμε και αποδεχθούμε το πρέπον. 
Να μπορούν δηλαδή οι αστυνομικοί να μας εξευτελίζουν όποτε και με όποιον τρόπο γουστάρουν. 
Αλλωστε αφού ψηφίσαμε κυβέρνηση η οποία βασική προεκλογική δέσμευση είχε την επικρατήσει του νόμου και της τάξης, πρέπει να αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα τα αυτονόητα" - Κοπέλα που δέχτηκε τον κάπως έντονο έλεγχο ενώ βρισκόταν σε club στο Γκάζι 

Οι «ανάφτρες», οι «καύλες» και οι «πουτανίτσες», όπως αποκαλούν οι, αστυνομικοί τις κοπέλες. που απλώς έτυχε να περνούν από από το σημείο που βρίσκονται, είναι μια κατάσταση που μας δείχνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ξεπεράσουμε την πουριτανική αντίληψη που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. 

Το να λέει, ας πούμε, ένας αστυνομικός απευθυνόμενος στο 16χρονο κοριτσάκι του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλέων Γεωργιάδης. "αν ξανάρθεις από δω θα σου ξεσκίσω τη μουνάρα" (!) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια του υπουργείου "ΠροΠο να εγκλιματίσει τον κόσμο στην σύγχρονη εποχή που επιθυμεί να υπάρξει η κυβέρνηση των αρίστων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger