Home » , » Εγκεφαλικοί αυνανισμοί

Εγκεφαλικοί αυνανισμοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 | 2:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Υπάρχει μια φήμη όσον αφορά την Εκκλησία. Δεν ξέρω, αν είναι αληθινή, όμως είναι ενδιαφέρουσα, γι αυτό την αναφέρω.

Οι παπάδες σκέφτηκαν (πολύ σωστά) να δώσουν επιτέλους επιστημονικές αποδείξεις στα όσα μας λένε κατά καιρούς. Κατάλαβαν πως μόνο τα λόγια δεν φτάνουν. Χρειάζεται έρευνα, παρατήρηση.

Έκαναν λοιπόν διάφορα πειράματα σ' εθελοντές. Μην ανησυχείτε, πάρθηκαν όλα τα μέτρα προφύλαξης και φυσικά δεν κινδύνευσε η ζωή κανενός.

Σε ένα από αυτά βρήκαν μερικούς και τους έβαλαν να αυνανίζονται συνέχεια! Υπενθυμίζουμε πως προσφέρθηκαν εθελοντικά, υπέγραψαν και σχετικά έγγραφα, έτσι τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες του φίλου μας, του εξωγήινου του Υμηττού.

Σκοπός του πειράματός ήταν να αποδείξουν οι κληρικοί, πως η μαλακία βλάπτει σοβαρά την εγκεφαλική λειτουργία.
Λέγεται πως ένας από αυτούς, ήταν ο γνωστός παπαγάλος Πορτοσάλτε!
Εγώ εξακολουθώ να είμαι δύσπιστος. Μπορεί οι περισσότεροι να τον λένε “μαλάκα”, αλλά ένας μαλάκας δεν αρκεί, γιατί μπορεί να έχει από πριν κάποια βλάβη στον εγκέφαλο.

Επίσης άλλο πράγμα ο φασίστας, κι άλλο ο άνθρωπος. Μπορεί εξωτερικά να μοιάζουν, αλλά εσωτερικά είναι εντελώς διαφορετικοί οργανισμοί. Ο ακροδεξιός συγκαταλέγεται στ' ασπόνδυλα, ο άνθρωπος στα θηλαστικά, που είναι σπονδυλωτά, επομένως ο φασίστας δεν ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο.

Δεν θα σχολιάσω άλλο τον παπαγάλο, μέχρι να ξεκαθαριστεί, αν ο κάλος στον εγκέφαλο που έχει, οφείλεται σε υπερβολικό αυνανισμό, ή σε προσβολή από τον ιό του αδίστακτου φιλελέ ανθρωποφάγου.

Θα σχολιάσω όμως την ταινία μικρού μήκους του “ψηφιακού ναυάρχου” Βελόπουλου “Βυθίσατε τη Χώρα”. Νομίζω πως είναι περισσότερο διαφήμιση.
Βλακείας, εθνικισμού, ίσως και κάποιων όπλων. Δείχνει ένα πύραυλο να χτυπάει Τουρκικό ερευνητικό πλοίο.

Τα εφέ είναι χάλια. Πιο πίσω κι από τη δεκαετία του 80, λυπάμαι! Δεν μπορούσε ολόκληρος παραλήπτης επιστολών του Ιησού, ο άνθρωπος που νίκησε τη φαλάκρα (στους άλλους), να κάνει μια έκρηξη της προκοπής;

Να υπενθυμίσω πως το Photoshop έβγαλε τις ελιές από το πρόσωπο του Σημίτη, οπότε η δουλειά του Βελόπουλου είναι για μένα, επιεικώς ερασιτεχνική.

Επίσης έχουμε θέμα με το μήκος της ταινίας. Μένουμε με την απορία. Γιατί; Το σενάριο έχει στην αρχή μια φράση “Όποιος παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία βυθίζεται”, αλλά ο καλός σκηνοθέτης οφείλει να το δείξει αυτό με σκηνές, όχι με μια φρασούλα.
Έστω με αλληγορία, μια σκηνή άγριου σεξ πχ, που παραβιάζεται η... υφαλοκρηπίδα μας σε ένα μοβ δωμάτιο στη Χάγη, που δείχνει από τη μια μεριά το πένθιμο κι απ' την άλλη τη μίξη κόκκινου και μπλε, το οποίο υπονοεί το μοίρασμα του Αιγαίου. Μια ιδέα λέμε.

Βεβαίως δε υπάρχουν οι κι σκηνές που θα έπρεπε να ακολουθήσουν. Τόσα λεφτά πήρε ο Βελόπουλος σαν αρχηγός κόμματος, γιατί τέτοια τσιγκουνιά;
Τι θα γίνει μετά; Θα μπορούσε να δείχνει τη Συρία. Πιο συγκεκριμένα πραγματικές εικόνες από πόλεις που βομβαρδίστηκαν από την αεροπορία και το πυροβολικό.

Βέβαια, αν ρίξετε μια ματιά και ταυτιστείτε με τους αμάχους που σκοτώθηκαν, ακρωτηριάστηκαν, είδαν να σπίτια τους να χάνονται, κι έγιναν πρόσφυγες, η ταινία θα έβγαινε αντιπολεμική, κι αυτό δεν το ήθελε ο παραγωγός.

Κάποιος που παρουσιάζεται ως πιστός χριστιανός σας πουλάει επιστολές του Ιησού που ποτέ δεν γράφτηκαν. Κάποιος φαλακρός, πουλάει φάρμακο για την τριχοφυΐα. Τώρα μας πουλάει πατριδοκαπηλία και εθνικισμό.
Αντί να τον στείλουμε φυλακή για απάτη, ή έστω ψυχιατρείο για εξέταση, τον έχουμε στη Βουλή!

Υπενθυμίζω πως, όποιος θέλει να πολεμήσει, η Τρίπολη της Λιβύης - που σύμφωνα με το Μπογδάνο έχουμε εκεί ζωτικά συμφέροντα, αφού πήγαιναν Μανιάτες να ξεφύγουν από βεντέτα (!) - είναι στόχος του συμμάχου Χαφτάρ. Ο στρατάρχης καλεί όλους τους δικούς του να πάνε να πεθάνουν... ε, να πολεμήσουν.

Τρεχάτε παλικάρια! Κι ας είστε και σαράντα. Ούτε ένας! Τι κρίμα. Και τα πάνε τόσο καλά στον ψηφιακό κόσμο. Έχουν πάρει την Πόλη και θα την κρατήσουν, αρκεί να μην τους την πέσουν οι Τούρκοι hackers...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger