Home » , , , » Με ΜΑΤ και αυταρχισμό η ΝΔ., εξυπηρετεί τα κέρδη των λίγων σε βάρος των πολλών

Με ΜΑΤ και αυταρχισμό η ΝΔ., εξυπηρετεί τα κέρδη των λίγων σε βάρος των πολλών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 | 4:33 π.μ.



Για τον άθλιες κυβερνητικές πολιτικές, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει στον τομέα της ενέργειας, ο υπουργός  Κωστής Χατζηδάκης, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα είναι ανέφελη, για την κυβέρνηση, αυτή η προσπάθεια της.
Και αυτό φάνηκε χτες στην μεγαλειώδη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απολιγνιτοποίηση στην Πτολεμαΐδα.

"Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι υπουργοί της είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό να κλείσουν τις μονάδες και τα ορυχεία, να επιβάλουν τις απολύσεις και να μας καταδικάσουν στην ενεργειακή φτώχεια. Εξυπηρετούν τα κέρδη των λίγων σε βάρος των πολλών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Συντονιστικό Εργατικών Σωματείων και Φορέων, που συντονίζει τις κινητοποιήσεις.

Ούτε η κινδυνολογία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη είχε αποτέλεσμα  ("Η ΔΕΗ μόλις που βρίσκεται με την μύτη έξω από το νερό. Εάν δεν κάνουμε σωστές κινήσεις ως κυβέρνηση υπάρχει περίπτωση η επιχείρηση να βουλιάξει με αποτέλεσμα να βουλιάξει η Οικονομία και με την Οικονομία δεν παίζουμε", δήλωσε), ούτε οι ανέξοδες υποσχέσεις του Α. Γεωργιάδη: "Το Ελληνικό ωχριά μπροστά στο επενδυτικό σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία", είχαν ανταπόκριση.

"Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας τούς έχει γυρίσει την πλάτη, δεν τσιμπάει σε στημένους διαλόγους και παζάρια για το πώς και πότε θα γίνει η απολιγνιτοποίηση", τονίζεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού των κινητοποιήσεων.
Μένει να δούμε αν με τα ΜΑΤ και τον αυταρχισμό, θα μπορέσει η κυβέρνηση των "αρίστων" θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ένα ακόμα κοινωνικό έγκλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger