Home » , » Στέφανος Μάνος: "Να ζητηθεί Αγγλική βοήθεια για να αντιμετωπιστεί ο Ρουβίκωνας. Να κληθεί ενδεχομένως και ο στρατός να βάλει τάξη" (Βίντεο)

Στέφανος Μάνος: "Να ζητηθεί Αγγλική βοήθεια για να αντιμετωπιστεί ο Ρουβίκωνας. Να κληθεί ενδεχομένως και ο στρατός να βάλει τάξη" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 | 6:09 π.μ.

Κι εκεί που λες ότι οι φιλελέδες το τερμάτισαν και έχουμε ακούσει τόσες ηλιθιότητες απ' αυτούς ώστε καμιά καινούργια δεν μπορεί να ξεπεράσει τις προηγούμενες, όλο διαψευδόμαστε.
Από την άλλη πάλι, θυμάσαι ποιοι διαχειριζόταν τις τύχες μας για πολλά χρόνια σαν υπουργοί, βλέπεις και του σημερινούς, και είσαι σχεδόν έτοιμος να αποδεχθείς την θεωρία του Λιακόπουλου ότι μας ψεκάζουν.

Δηλαδή, τώρα, πώς να σχολιάσεις το τουιτάρισμα του Στέφανου Μάνου, ο οποίος προτείνει στην Ελληνική κυβέρνηση να "ζητήσει Αγγλική βοήθεια" για να "αντιμετωπίσει" τον "Ρουβίκωνα"; Μεγαλύτερη παπάτζα μόνο ο Σεφερλής θα μπορούσε να πει.

Και εντάξει να προσπεράσεις αυτή την γελοιότητα. Οταν όμως ακούς από έναν πολιτικό -ο οποίος σημειωτέον διεκδίκησε δυο φορές την ηγεσία της Ν.Δ., και υπήρχε δηλαδή περίπτωση να τον βλέπαμε και πρωθυπουργό- να σου λέει "να κληθεί ενδεχομένως και ο στρατός να βάλει τάξη", πώς αντιδράς;

Το αυτονόητο είναι να εκτιμήσεις ότι έχει το ακαταλόγιστο. Ομως ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα άτομο που για χρόνια υπήρξε πρωτοκλασάτος υπουργός σε κυβερνήσεις Ν.Δ., διετέλεσε στην πορεία αρχηγός κόμματος, για να καταλήξει συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το μόρφωμα του Τζήμερου.

Δεν είναι, ο Στέφανος Μάνος, χαρακτηριστικό δείγμα της σαπίλας του αστικού κόσμου;


Υ.Γ: Το βιντεάκι το απαλλοτριώσαμε από τον χρήστη του twitter Bloopers Team
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Φεβρουαρίου 2020 στις 4:03 μ.μ.

Τον θυμάστε, φίλοι, τι σόι αριθμητική κάποτε μας ξεφούρνιζε: 0+0= αύξηση...14 τοις εκατό! Κι ονείρατα γλυκά. Ε,λοιπόν, αυτός ο τύπος δεν είναι απλώς μια ακόμα συνήθης, υπερτιμημένη πολιτικάντικη φούσκα, που βρέθηκε με λεφτά-κληρονομιά του μπαμπά του στην τσέπη και έτσι έκτοτε λέει ό,τι του καπνίσει για να γεμίζει την ανιαρή ζωή του. Αυτός είναι κυριολεκτικά το...απόλυτο Μηδέν!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger