Home » , , » Κερδάμε αδέλφια!

Κερδάμε αδέλφια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 | 6:35 μ.μ.

Του Σ.Λ

Συντρόφια, δεν έχουμε σωτηρία. Βλέπω τις φάτσες στην διπλανοί φωτογραφία και ενώ θα περίμενε κανείς η λεζάντα να αναφέρεται σε...intellectual καλεσμένους τηλεοπτικού πρωινάδικου, διαβάζουμε κάτι το απίστευτο. Οτι δηλαδή ο φορολογούμενος πολίτης ενδέχεται να χρηματοδοτήσει κινηματογραφική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση, για να "είναι έτοιμη στον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της "Ελληνικής Επανάστασης".

Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τι σκοπιμότητα έχει αυτή η απίθανη είδηση πέρα απ' ότι πρόκειται γα μια "αρπαχτή".

Είναι από τις στιγμές που σου λείπει η τηλεοπτική παρουσία του Λαζόπουλου, αφού είναι ο πλέον αρμόδιος να σατιρίσει αυτή την γελοιότητα.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων να συναντιέται με παραγωγούς μιας κινηματογραφικής ταινίας και να συζητάει μαζί τους για την ταχεία ολοκλήρωσή της, ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί μόνο επί υπουργίας προσώπου του μεγέθους του Γεωργιάδη,

Το θέμα είναι ότι τέτοιες ειδήσεις μπορεί να μας χαρίζουν μειδίαμα, κάτι αναγκαίο ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, από την άλλη όμως αυτές τις τέτοιες φαιδρές καταστάσεις μπορεί να τις πληρώσουμε ακριβά. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

15 Φεβρουαρίου 2020 στις 7:15 μ.μ.

Ασ την γιορτάσουν μονοι τους.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:26 μ.μ.

Αν ήταν για τον Στάλιν δε θα σε πείραζε όμως..

15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:38 μ.μ.

Κάθε μέρα είναι η μέρα για το Στάλιν μας τον Ατσαλένιο εξολοθρευτή του φασισμού

16 Φεβρουαρίου 2020 στις 2:33 μ.μ.

Βεβαια και δεν θα με πειραζε αγαπητε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger