Home » , » Κυβερνητικό επικοινωνιακό σόου

Κυβερνητικό επικοινωνιακό σόου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 | 6:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αρχές Μάη αρχίζει ο μαζικός διωγμός εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικά ασθενέστερων, οι οποίοι δεν μπορούν - λόγω Κρίσης - να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια και τα εξοντωτικά, απανωτά χαράτσια. Χιλιάδες οικογένειες πρόκειται να πεταχτούν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Η κυβέρνηση, που ξέρει τι σημαίνει αυτό, φροντίζει από τώρα να επιτεθεί σε όσους έχουν σκοπό να αντισταθούν. Έτσι προσπαθεί μάταια να πείσει τον κόσμο πως ο Ρουβίκωνας αποτελείται από τρομοκράτες! 
Δεν την ενδιαφέρουν οι μπογιές στο σπίτι του φερέφωνου, αλλά τα σπίτια εκείνων που οι Τράπεζες πρόκειται να τους πετάξουν στο δρόμο.

Προσπαθεί να δημιουργήσει από τώρα πρόβλημα στους αγωνιστές του Ρουβίκωνα, ώστε να έχει - όπως πιστεύει - όσο το δυνατό λιγότερη Αντίσταση στις μαζικές εξώσεις. Τους επόμενους μήνες λοιπόν θα έχουμε αύξηση αυτών των επιθέσεων τόσο επικοινωνιακά όσο και με άλλες μεθόδους (καταστολή - τρομοκρατία – μηνύσεις κλπ).

Φυσικά οι επιθέσεις αυτές θα αποτύχουν. Ήδη η ΝΔ, πριν συμπληρωθεί χρόνος, βλέπει την κοινωνία να είναι αντίθετη στην πολιτική της.
Οι υπουργοί όπου πάνε συναντούν πλέον μεγάλες αντιδράσεις. Ο Βορίδης έτρεχε να κρυφτεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Χατζηδάκης έβαλε τα ΜΑΤ να δείρουν τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Είναι πλέον σε όλους φανερό πως:

1. Οι γαλάζιοι ήρθαν για να κάνουν πλιάτσικο. Τα μυριάδες σκάνδαλα, τα ρουσφέτια άχρηστων αν όχι επικινδύνων βαφτιστηριών και κουμπάρων, η πολιτική λεηλασίας, οι κωλοτούμπες σε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις δείχνουν τους πραγματικούς σκοπούς της οικογένειας: Την άλωση του κράτους και την ιδιωτικοποίηση του προς όφελος της οικογένειας Μητσοτάκη.

2. Την ΝΔ την ενδιαφέρει να παραμείνει με κάθε τρόπο και όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην εξουσία, ώστε να συνεχίσει να παρασιτεί και να απομυζεί το δημόσιο χρήμα.
Γι αυτό το λόγο την ενδιαφέρει πάρα πολύ το επικοινωνιακό σόου κι όχι η ουσία. Τα αμέτρητα και απίστευτα ψέματα που λέγονται καθημερινά από τους γαλάζιους βόθρους, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, έχουν σκοπό να κερδίσουν χρόνο.

Οι δήθεν αυξήσεις είναι στην ουσία μειώσεις. Τι κάνουν όμως; Πουλάνε ελπίδα μεταθέτοντας στο μέλλον τα “δώρα” που δήθεν θα δώσει ο Κούλης. Την ίδια στιγμή ρημάζουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.
Οι λογαριασμοί έχουν όλοι αυξηθεί, ειδικά του ρεύματος. Θυμάστε που πριν μερικούς μήνες μιλούσαν για μείωση; Το ίδιο θα γίνει και στις συντάξεις. Ήδη οι γαλάζιοι δικαστές έκριναν νόμιμο το κλέψιμο των συντάξεων από τους τοκογλύφους και τους υποτακτικούς τους.
Φυσικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αλλά οι νεοδημοκράτες είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Αν σε κάτι είναι ικανοί είναι στην εξαπάτηση. Και γιαυτό προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν.

Ένα παράδειγμα: Χθες οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας διαμαρτυρήθηκαν για την απαξίωση της ΔΕΗ. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν και να εκδικηθούν όσους διαμαρτύρονται που θα απολυθούν.
Το 1/3 των εργαζομένων της ΔΕΗ πρόκειται να χάσει τη δουλειά του! Για να πουληθεί έπειτα το φιλέτο πάμφθηνα σε κάποιο φίλο του κόμματος! (Οι σχετικές μίζες είναι αναπόσπαστο στοιχείο τέτοιων διαδικασιών)

Που δίνουν όμως το βάρος τα ΜΜΕ; Αντί να ασχολούνται με το θέμα που αφορά χιλιάδες εργαζόμενους, τις οικογένειες τους άλλα και όλους εμάς, ασχολείται με μια πινακίδα της γειτονικής χώρας!

Για να τελειώνει το πυροτέχνημα: Ας καταργήσει ο Μητσοτάκης τη Συμφωνία των Πρεσπών! Τη 13η σύνταξη πως την κατάργησε; Το Κοινωνικό Μέρισμα πως το κατάργησε; Φυσικά το θέμα είναι φτιαχτό.

Η ΝΔ θέλει τη Συμφωνία και μάλιστα να τηρηθεί κατά γράμμα! Την δήθεν “προδοτική” Συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, που τάχα θα καταργούσε! Ο λόγος που μοιράζουν αναμασημένο σανό που έχουν ξεράσει εδώ και μήνες, είναι γιατί στη Μακεδονία υπάρχει μεγάλη οργή κατά της ΝΔ και τεράστια απώλεια των ποσοστών της.

Εμείς θα επιμείνουμε στα θέματα ουσίας, τα σοβαρά. Είδαμε πόσο κόπτεται η ΝΔ τόσο για τη Μακεδονία, όσο το Αιγαίο (μισό - μισό) όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα κόλπα δεν περνάνε πλέον, κι αυτό σημαίνει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τη γαλάζια συμμορία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger