Home » , » Εχει και πιο ενδιαφέρουσες (και κερδοφόρες;) ασχολίες κ. Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτική εκτός να αναγκάζει τον κρατούμενο Δημάκη σε απεργία πείνας-δίψας

Εχει και πιο ενδιαφέρουσες (και κερδοφόρες;) ασχολίες κ. Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτική εκτός να αναγκάζει τον κρατούμενο Δημάκη σε απεργία πείνας-δίψας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 | 5:25 μ.μ.

Του Σ.Λ

Η κ. Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, είναι ένα από τα "άριστα"  κυβερνητικά στελέχη και κύρια υπεύθυνη για την εκδικητική μεταγωγή του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Γρεβενών.

Το «αδίκημα» του Δημάκη είναι ότι μίλησε ως εκπρόσωπος των κρατουμένων, στη συνάντηση που είχε επιτροπή τους στις φυλακές, με τη Σοφία Νικολάου.
Αντιδρώντας σ' αυτή την απαράδεκτη απόφαση ο Β. Δημάκης, ξεκίνησε πριν μέρες απεργία πείνας και σήμερα κλιμάκωσε τον αγώνα του προχωρώντας και σε απεργία δίψας.

"Αυτή τη φορά αποκλειστικά υπαίτιοι θα είστε εσείς κ. Σοφία Νικολάου και ο αρχιφύλακας Σούκος για την ζωή μου. Το κρίμα στο λαιμό σας!", τονίζει σε κείμενο του ο φυλακισμένος φοιτητής και απεργός πείνας και δίψας.

Ομως αυτή η ενέργεια είναι το επιστέγασμα άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες έχει επιδοθεί η κ. Νικολάου, εκμεταλλευόμενη το κυβερνητικό της πόστο.
Οπως αποκάλυψε -με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εν μέσω πανδημίας είχαμε μια αρπαχτή.

Παραθέτοντας  έγγραφα που αναρτήθηκαν στο Διαύγεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει άλλο ένα νεοδημοκρατικό σκάνδαλο στο οποίο διαδραματίζει βασικό ρόλο η κ. Νικολάου.

Με αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή της τον Μάρτη και τον Απρίλη δίνονται με απευθείας ανάθεση περίπου 800.000 ευρώ σε εταιρείες για την απολύμανση των φυλακών και την προμήθεια ατομικών ειδών υγιεινής.
Το απίστευτο της υπόθεσης - ή τα "ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ" σύμφωνα με τον Πολάκη- είναι όχι οι απευθείας αναθέσεις που από την Ν.Δ έχουν γίνει καθεστώς, αλλά το ποιόν των δυο εταιριών που ανέλαβαν την δουλειά.

Η πρώτη είχε σαν αντικείμενο δημόσιες σχέσεις, εμπόριο κοσμημάτων και αξεσουάρ αλλά και γλυκισμάτων.
Ξαφνικά οχτώ μέρες πριν τις ανατεθεί η δουλειά από την Νικολάου, και συγκεκριμένα στις 11 Μάρτη, η εταιρεία τροποποιεί το καταστατικό της και εκτός από χάντρες και μπακλαβάδες προσθέτει  ως αντικείμενο την «παροχή υπηρεσιών καθαρισμών και απολυμάνσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων». 

Τι φλασιά να είχαν άραγε, οι ιδιότητες της εταιρείες και από τούρτες και ραβανί που εμπορευόταν είπαν να προβαίνουν και σε απολυμάνσεις;

Η περίπτωση της δεύτερης εταιρείας είναι πιο καραμπινάτη για το σκάνδαλο. Ας αφήσουμε όπως να μας τα πει καλύτερα ο Π. Πολάκης:

Εκτός από τη διαδικασία της απολύμανσης έπρεπε να προμηθευτούν βέβαια και τα καθαριστικά-απολυμαντικά κλπ .

Με τον ίδιο τρόπο (απευθείας ανάθεση όπως προβλέπει η ΠΝΠ)η κυρία Σοφία Νικολάου γεν γραμματέας, αναθέτει την προμήθεια  ύψους 232.000 ευρώ  στις 3/4/2020 στην εταιρεία «EX PAPPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ», με έδρα επί της οδού Θεμιστοκλέους 23, Τ.Κ. 12243 Αιγάλεω, με ΑΦΜ: 801332960 της κυρίας Βασιλική Παππα!

Και που είναι το παράνομο θα μου πεις ;

Η εν λόγω εταιρεία  ιδρύθηκε και καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ ,ΣΤΙΣ 29/3/2020!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ 230.000 ευρώ!!!!!!
Μάλιστα καταστατικό δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα και το μόνο στοιχείο επικοινωνίας που καταχωρείται είναι το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας !!!

Μας λέει δηλαδή το Υπουργείο πως έμαθε πως ιδρύθηκε μια εταιρεία που φέρνει απολυμαντικά πέντε μέρες πριν ,τους πήραν στο κινητό και τους ανέθεσαν δουλειά 230.000!!!

Ελεεεεεεοοοοοοος!! Για ζώα μας περνάτε;;;


Εγγραφα και φωτογραφίες στην σελίδα που διατηρεί ο Π. Πολάκης στο f/b
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger