Home » , » ΝΔ: Παρανοϊκοί εγκληματίες.

ΝΔ: Παρανοϊκοί εγκληματίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Μαΐου 2020 | 9:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Ελλάδα έχει 10.720.000 κατοίκους, που όσο πάνε μειώνονται, χάρη στην νεοφιλελέ πολιτική κατεδάφισης που ακολουθείται από όλες τις αστικές συμμορίες.

Έχουμε 2.840 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού. Τα 749 “ορφανά” δηλαδή δεν ξέρουμε πως κόλλησαν τον ιό.
Ανάρρωσαν μέχρι χτες 1.374, δυστυχώς όμως χάθηκαν 165. Ποσοστό θανάτων 5,8%. Οι ασθενείς λοιπόν είναι κάπου 1.300 (1.301) ποσοστό 45,8%.

Αυτό το ποσοστό έχει σημασία, γιατί δείχνει πόσο μακρυά είμαστε από το τέλος της επιδημίας. Όσο μικρότερο, τόσο πλησιάζουμε στο τέλος.
0 ασθενείς σημαίνει πως το κακό πέρασε. Είμαστε λοιπόν περίπου στη μέση.

Το χειρότερο; Ανοίξαμε τα σχολεία και θα έχουμε τουρίστες χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο! Πάμε δηλαδή για ανοησία της αγέλης.

Σήμερα ο δεξιός ψάλτης, μας είπε για το νέο μεγάλο έγκλημα που ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση των γαλάζιων αδίστακτων δολοφόνων: Να ανοίξει και τα Δημοτικά!

Γνωρίζουμε πως το ποσοστό των δημοσκοπήσεων, που κάνει το κυβερνών κόμμα και που δεν τις παρουσιάζει, γιατί δεν το συμφέρει, είναι συντριπτικό κατά του ανοίγματος των σχολείων σε ποσοστό πάνω από 80%, που φτάνει ως το 96% όσον αφορά τα Δημοτικά.

Κανείς δεν κατανοεί το λόγο που πρέπει να ανοίξουν τα Σχολεία ένα μήνα, να συνωστίζονται τα μικρά παιδάκια στις σκάλες και τις αίθουσες χωρίς μάσκες για ώρες, μόνο και μόνο για να κολλήσουν τους παππούδες. Η ύλη μπορεί να διδαχτεί αργότερα σε άλλες τάξεις. Αυτό το ξέρουν στο Υπουργείο.

Όμως ο Τσιόδρας δεν είναι επιστήμονας. Μίλησε για “οικονομικές και κοινωνικές παραμέτρους”. Δεν σπούδασε όμως οικονομολόγος ή κοινωνιολόγος, εντούτοις εμμέσως πλην σαφώς είπε πως οι γονείς πρέπει να επιστρέψουν στις εργασίες τους, παρά το επιδημιολογικό όφελος!
Τι επιχείρημα είναι αυτό; Έχετε ακούσει γιατρό να λέει. “Κινδυνεύει η υγεία σου και η υγεία των δικών σου, αλλά πήγαινε να βγάλεις λεφτά”; Αν ναι, αλλάξτε γιατρό.

Άρα η Υγεία μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Εμπρός λοιπόν σκλάβοι, δουλειά τώρα! Να μη φροντίσετε τα παιδιά σας, στείλτε τα σχολείο να αρρωστήσουν όπως κάνουν κάθε χρόνο από γρίπη που μεταδίδεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Ας παραδέχεται ο ίδιος ο Τσιόρδας, πως δεν υπάρχει ασφάλεια! Κι ας εξηγούσε πριν δυο μήνες γιατί τα παιδιά πρέπει να μείνουν μέσα στο σπίτι και τα σχολεία να κλείσουν!

Όταν ο Μητσοτάκης ήθελε να μας φυλακίσει όλους, για να κλέβει ελεύθερα, μας έλεγε τα αντίθετα από ότι λέει τώρα, που θέλουν πάλι τα χρήματα μας, αλλά έχει τελειώσει καθώς φαίνεται το ματωμένο μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν οι μαλάκες ρεφορμιστές δεν είχαν μαζέψει το μαξιλάρι των δις, για να το ξεκοκαλίσουν τα λαμόγια της ΝΔ, θα ήμασταν τώρα Σουηδία, αν όχι Ιταλία.

Χωρίς τεστ δεν έχουμε κρούσματα, άρα και θανάτους. Αρχίσαμε δηλαδή την τακτική της στρουθοκαμήλου. Κάνουμε πως δεν βλέπουμε τον κίνδυνο.
Αν δεν βρεθεί φάρμακο, το τίμημα θα είναι πάρα πολλές ζωές. Ζωές αθώων.

Προτείνουμε δυναμικότατες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και μαζική ανυπακοή σε παράλογες και επικίνδυνες εντολές.

Θα προτείναμε και μαζικές μηνύσεις σε ύπουλα καθάρματα, που θέλουν να εξοντώσουν τους ηλικιωμένους χρησιμοποιώντας τα εγγόνια τους, αλλά δεν έχει νόημα, καθώς η αστική δήθεν δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία των μαφιόζων που κυβερνάνε.
Δεν θα τους περάσει.
Ο κόσμος δεν είναι απλά αντίθετος, το θεωρεί έγκλημα.

Η Υγεία είναι πάνω από όλα. Διαφωνούμε με τη φασιστική νοοτροπία, όπως την εξέφρασε κυνικά ο Σόιμπλε κι όπως την εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πρόκειται για πολεμική πράξη κατά των παιδιών και των γονέων μας και θα απαντηθεί άμεσα και σκληρά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger