Home » , » Δεξιοί βιαστές και δολοφόνοι με πλάτες πολιτικών καθαρμάτων.

Δεξιοί βιαστές και δολοφόνοι με πλάτες πολιτικών καθαρμάτων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 | 5:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η δικαστική ετυμηγορία στην δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ήταν ομόφωνη. Το δικαστήριο επέβαλε ισόβια για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας και κάθειρξη 15 ετών για τον καθένα για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού.

Εκείνο που με ενόχλησε στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, είναι η ωμή παρέμβαση της ΝΔ στην υπόθεση.

Η εισαγγελέας, συναισθηματικά φορτισμένη, είπε κάποια πολύ σοβαρά πράγματα.
Για τους δικηγόρους πιστεύω πως έχουν καθήκον να υπερασπιστούν τον πελάτη τους, όποιος κι αν είναι. Με εκφράζει καλύτερα το άρθρο της Αντωνίας Λεγάκη "Δεν είμαστε συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης τους..."

Είπε όμως η κυρία εισαγγελέας πως “δεν με ενδιαφέρει όσο κι αν πιέζανε”.
Πολιτικοί λοιπόν για ακόμα μια φορά προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν πλούσιο ψηφοφόρο.
Μόνο που σε περιπτώσεις δολοφονίας (Γιακουμάκη – Τοπαλούδη κ.α) δεν πρόκειται για ανήθικο και παράνομο ρουσφέτι, αλλά για συμμετοχή και συγκάλυψη σε ένα ειδεχθές έγκλημα!

Αυτό δεν ξέφυγε της προσοχής της ΝΔ, η οποία τρέμει μήπως η εισαγγελέας ανοίξει το στόμα της από το φανερό εκνευρισμό που της προκάλεσαν οι πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα. Γιατί αυτό αφήνεται να εννοηθεί.

Βγήκε λοιπόν ένα γαλάζιο καθίκι κι εξέφρασε δήθεν προσωπικές απόψεις. Δεν είδαμε όμως να βγαίνουν άλλα γαλάζια καθάρματα να λένε “εμείς διαφωνούμε, έχουμε αυτή τη γνώμη”.
Αντίθετα από την πρώτη στιγμή και παρά το γεγονός πως οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ήταν ΝΔ, πληρωμένα τρολλ προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ των δολοφόνων, ιδιαίτερα υπέρ του πλούσιου διεφθαρμένου Έλληνα. (Διαβάστε εδώ μια τοποθέτηση στο ενδεχόμενο να ήταν κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία Τοπαλούδη μόνο ο νεαρός Αλβανός και όχι ο γόνος πλούσιας και δεξιάς οικογενείας της Ρόδου).


Η ΝΔ άρχισε τα σκέρτσα. “Δεν είναι ο Σκέρτσος είναι ο Μητσοτάκης που παρεμβαίνει ωμά στην Δικαιοσύνη” γράφει σε άρθρο του το documento. Συμπληρώνουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά. Οι δεξιοί έχουν πολύ άσχημη νοοτροπία. Πιστεύουν πως, επειδή είναι σε ένα κόμμα, μπορούν να “γαμάν και να δέρνουν”, “να σκοτώνουν και να μην πληρώνουν”. Κυριολεκτικά!

Ο Σκέρτσος είναι στέλεχος της ΝΔ και μέλος της κυβέρνησης. Αν υπάρχει διαφωνία σ' ένα τόσο σοβαρό ηθικό θέμα, οφείλει ο πρωθυπουργός να τον στείλει στα τσακίδια. Είναι ηλίου φαεινότερο πως έκανε το “λαγό”.
“Τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή απογευματινή” είπε. Ούτε παραρτήματα της Νέας Δικτατορίας. Τουλάχιστο δεν πρέπει να είναι. Ούτε μας ενδιαφέρουν οι εσωκομματικές κόντρες.
Όταν όμως ανθρωποφάγοι παρεμβαίνουν παντού, ακόμα και σε τέτοιες ποινικές υποθέσεις, τότε δεν υπάρχει ούτε δικαιοσύνη, ούτε κράτος, ούτε τίποτα! Μόνο μια συμμορία ελεεινών απατεώνων, που κάνει ό,τι γουστάρει. Που ρίχνει ακόμα και ψηφοφόρους της για να εξυπηρετήσει άλλα κομματόσκυλα!
Μια απίστευτη μπόχα φτάνει στα ρουθούνια του κόσμου.

Φυσικά κάθε δικαστής οφείλει να είναι αντικειμενικός. (Προφανώς ποτέ δεν μας διαφεύγει ότι η "δικαιοσύνη" είναι ταξική και πυλώνας του συστήματος. Και μακριά από μας η αντίληψη ότι Τσερτσέτηδες, Δελαπόρτες και σήμερα η συγκεκριμένη εισαγγελέας, μπορεί να γίνουν το αποσμητικό του μηχανισμού που λέγεται δικαστική εξουσία).

Αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος, να έχει συναισθήματα. Ακριβώς αυτή η αντικειμενικότητα είναι που λείπει, γι αυτό τα υποκριτικά σκέρτσα της ΝΔ εξόργισαν τόσο τον κόσμο.

Όταν πρόκειται για εγκληματίες του κόμματος στήνεται ολόκληρος μηχανισμός, ώστε “να βγουν λάδι” ή “να πέσουν στα μαλακά”. ΜΜΕ δικαστές βάζουν πλάτη!
Αν πρόκειται να δικάσουν κάποιο άλλο αδίκημα (εντώς ή εκτός εισαγωγικών) με κατηγορούμενους, αναρχικούς, απεργούς, κλπ η ταξική δήθεν δικαιοσύνη βγάζει όλη της τη σκληρότητα.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Γιακουμάκης, Τοπαλούδη, Ζακ Κωστόπουλος, Γρηγορόπουλος...
Σε αμέτρητες περιπτώσεις δολοφόνοι φασίστες βρίσκουν στήριξη. Τα θύματα σπιλώνονται και υβρίζονται, τα εγκλήματα υποτιμούνται, γίνονται απόπειρες να καταστούν συμπαθείς οι δράστες...

Όλα αυτά έχουν ένα κέντρο που τα κατευθύνει: Τη συμμορία της ΝΔ. Που λέει “ψηφίστε μας και κάντε ό,τι θέλετε”!
Είναι η χειρότερη συναλλαγή, που δείχνει την απίστευτη παρακμή, τον πάτο. Η εισαγγελέας δεν είναι ανόητη. Ξέρει τι λέει. Και στην κυβέρνηση ξέρουν καλά τι λέει η εισαγγελέας. Γι αυτό τσούχτικαν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger