Home » , , » Πότε φασίστες ανέλαβαν την ευθύνη των εγκλημάτων τους;

Πότε φασίστες ανέλαβαν την ευθύνη των εγκλημάτων τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 | 12:18 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θέλουμε τα ονόματα αυτών που είναι στην επιτροπή η οποία αποφάσισε να ξεπαστρέψει τους παππούδες χρησιμοποιώντας τα εγγόνια τους. Που είναι υπεύθυνοι για το έγκλημα του ανοίγματος των Δημοτικών, των Παιδικών Σταθμών κλπ.

Ο υποκριτής που ψέλνει προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απ' έξω.
“Δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να σου προσφέρουν απόλυτη εγγύηση ότι η επιστροφή στο σχολείο είναι τελείως ασφαλής και πως κανένα παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο”!
Τότε γιατί; Γιατί διέταξε ο Μητσοτάκης; Όπως έκανε κάποτε μάθημα ο προδότης Παπαδόπουλος στους Ακαδημαϊκούς;

Έχει κι άλλο:
“Τελικά ό,τι και αν εισηγηθεί η Επιστημονική Επιτροπή, ό,τι και αν αποφασίσει η πολιτεία, την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά τους θα την πάρουν στο οικογενειακό περιβάλλον οι δικοί τους άνθρωποι, με γνώμονα τι είναι το καλύτερο για το παιδί τους, τι συμφέρει το παιδί τους πιο πολύ αυτή τη στιγμή...”!
Αυτό είναι πολύ πονηρό. Μας λέει δηλαδή να μην ακούμε την επιτροπή, γιατί προφανώς λένε κουταμάρες.

Αλλά λέει και κάτι άλλο. Ότι την ευθύνη για τα παιδιά που τυχόν κολλήσουν τον ιό θα την έχουν οι εργαζόμενοι γονείς!
Η πονηριά είναι στα ψίχουλα, που δίνει η κυβέρνηση στους γονείς οι οποίοι κάθονται σπίτι.
Αν θέλουν ας κάτσουν σπίτι με τα παιδιά, αλλά δεν θα πάρουν ούτε το αντίδωρο που τους έδινε με την καραντίνα. Κοστολογούν τη ζωή μιας οικογένειας λιγότερο από ένα πεντακοσάρικο!

Ε λοιπόν ΟΧΙ! Γιατί οι εργαζόμενοι ούτε κλείνουν ούτε ανοίγουν τα Σχολεία. Κυρίως γιατί δεν είναι μπροστά, να προφυλάξουν τα παιδιά τους, είναι στις δουλειές και αυγατίζουν το λογαριασμό της Μαρέβα, του Κυριάκου και των άλλων παρασίτων.

Ούτε οι εκπαιδευτικοί μπορούν να πάρουν τέτοια ευθύνη. Γιατί δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται πανταχού παρόντες.

Αυτή την άθλια νοοτροπία την είδαμε κι επί Αβραμόπουλου. Με το σκάνδαλο των 16.000.000 πειραματικών εμβολίων έστειλαν ένα κατάπτυστο έγγραφο το οποίο σχολιάστηκε πολύ από τον Τύπο κείνη την εποχή.
Έλεγε λοιπόν πως όποιοι έκαναν το εμβόλιο, θα το έκαναν με δική τους ευθύνη, γιατί ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Θυμάμαι καλά, γιατί είμαι γενικά υπέρ των εμβολίων. Είχα πάει τότε να ζητήσω διευκρινήσεις. Κατάλαβα πως η όλη υπόθεση ήταν για την κονόμα και για επικοινωνιακούς λόγους. Και πως, αν παρουσίαζα κάποια επιπλοκή, θα έφταιγα εγώ!

Φυσικά δεν έκανα το εμβόλιο, όταν μάλιστα ζητούσαν υπεύθυνη δήλωση για να καλύψουν τον πισινό τους! Ελάχιστοι έκαναν εκείνα τα εμβόλια και σε κάποιους άκουσα πως παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Ο Τριανταφυλλόπουλος -νομίζω- είχε ασχοληθεί με κάποιες περιπτώσεις.
Είναι άλλο πράγμα να κάνεις ένα εμβόλιο για να προστατευθείς και άλλο να είσαι πειραματόζωο, γιατί κάποιοι είναι ανήθικοι και λαμόγια.
Την ίδια άθλια νοοτροπία του απατεώνα έχουν και τώρα.

Μας λένε πως ανοίγουν τα Σχολεία, μας λένε ένα σωρό ανοησίες για δικαιολογίες, πράγματα που πριν δυο μήνες καταδίκαζαν και οι ίδιοι, αλλά, αν γίνει στραβή κι αρχίσουν να κολλάνε τα παιδιά “υπεύθυνοι είναι οι γονείς”!!!

Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να στείλει σώφρων γονέας που μάλιστα έχει ηλικιωμένο ή άρρωστο στο σπίτι, το παιδί του στο Σχολείο;

Οι μόνοι που έχουν ευθύνη είναι οι μαλάκες που αυνανίζονται συνέχεια στην κάλπη.
Αυτοί είναι συνυπεύθυνοι. Κι αυτοί θα ακούσουν τα σκολιανά τους από τους υπόλοιπους που τους παίρνουν στο λαιμό τους.

Δεν νομίζω πως θα στείλουν πολλοί τα παιδιά σχολείο με τη θέληση τους. Αν όμως αναγκαστούν λόγω δουλειάς, να ζητήσουν από 'κείνους που ανοίγουν τα Σχολεία ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ότι θα είναι ασφαλή από τον κορονοϊό με σαφείς όρους για αποζημιώσεις και τιμωρίες σε περίπτωση που κάποιο παιδάκι κολλήσει άθελά του τους αγαπημένους του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger