Home » , , , » Οι Γκεμπελικού τύπου μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σε βάρος του απεργού πείνας-δίψας Β. Δημάκη, εξοργίζουν τους χρήστες του twitter

Οι Γκεμπελικού τύπου μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σε βάρος του απεργού πείνας-δίψας Β. Δημάκη, εξοργίζουν τους χρήστες του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Μαΐου 2020 | 9:48 μ.μ.


Σύμφωνα μάλιστα με τον φοιτητή - κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, το στέλεχος αυτό της κυβέρνησης των "αρίστων" είναι ένας "θλιβερός παλιάνθρωπος" που επιχειρεί "όλα τα απωθημένα και τα ψυχικά τραύματα" της, να τα εκτονώσει χρησιμοποιώντας "Γκεμπελικού περιεχομένου μεθόδους"  σε βάρος του Δημάκη.

Αφού σε κείμενο του ο φυλακισμένος απεργός σήμερα πείνας και δίψας κάνει εκτενή αναφορά για το πως εισπράττει "εκδικητικό βασανισμό, εμπαιγμό και κοροϊδία  από την κατάπτυστη, Νικολάου, με τους στοχευμένους και πονηρούς χειρισμούς της.των σαδιστικών της σχεδίων", καταλήγει: "από σήμερα θα αρνηθώ τροφή νερό κι οποιαδήποτε επικοινωνία με τον οποιονδήποτε χωρίς να διεκδικώ τίποτα παρά μόνο δημοκρατία «ο πιο φθοροποιός αγώνας είναι αυτός γιατ’ αυτονόητο.» 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!!!
Υ.Γ.:  Άι στο γεροδιάολο κυρά μου! Μπράβο σου, τα κατάφερες…" 

Συμπληρώνοντας ότι για αύριο υπάρχουν καλέσματα για πορεία συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα του απεργού πείνας-δίψας. να προσθέσουμε ότι σπάνια έχουμε δει τόσο εξοργισμένους τους χρήστες του διαδικτύου, με την συμπεριφορά στελέχους της κυβέρνησης, όπως συμβαίνει τώρα με την Σ. Νικολάου.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε από ανάρτηση της Ρ. Δούρου στο twitter, απάντησε η Σ. Νικολάου και μερικές απ' τις εκατοντάδες παρεμβάσεις το χρηστών του μέσου τις παρακολουθούμε παρακάτω.













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger