Home » , » Τα είδαμε όλα!!! Ο Αμβρόσιος απειλεί να αφορίσει την Κεραμέως σαν διακατεχόμενη "δαιμονικών θεωριῶν"

Τα είδαμε όλα!!! Ο Αμβρόσιος απειλεί να αφορίσει την Κεραμέως σαν διακατεχόμενη "δαιμονικών θεωριῶν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 | 9:03 μ.μ.

Δεν υπάρχει περίπτωση όσο ταλεντούχος και να είναι ένας σεναριογράφος κωμικών θεατρικών παραστάσεων, να προσεγγίσει έστω και στο ελάχιστον τις γελοιότητες που παρακολουθούμε καθημερινά στην πολιτικοκοινωνική ζωής της χώρας μας!

Οτι θα ερχόταν μέρα, που ο πρώην δεσπότης Καταβρύτων, Αμβρόσιος, θα χαρακτήριζε πολέμιο του Χριστιανισμού, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και θα την απειλούσε δημόσια ότι θα την αφορίσει αν δεν κάνει ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ αποκυρύσσοντας απόψεις που είχε εκφράσει ήταν κάτι που ούτε καν θα μπορούσαμε να το διανοηθούμε.

Οπως, λοιπόν αναφέρει η ειδησεογραφία αιτία γι' αυτή την ενέργεια του δεσπότη αποτελεί η δήλωσή της υπουργού ότι ο κοροναϊός μεταδίδεται και με το σάλιο, Αυτό εξαγρίωσε τον Αμβρόσιο, που θεωρεί βλάσφημη αυτή την δήλωση καθώς την συνδυάζει με τη Θεία Κοινωνία.

Γράφει χαρακτηριστικά ο πρώην δεσπότης απευθυνόμενος στο κυβερνητικό στέλεχος:

"Σᾶς παρέχω προθεσμίαν ἕως καί τοῦ Σαββάτου 16ης Μαΐου τρ. ἔτους, προκειμένου νά προβῆτε εἰς τήν αἰτουμένην ΔΗΛΩΣΙΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, Σᾶς προειδοποιῶ δέ, ὅτι, ἐάν μέχρι τῆς ἡμέρας ταύτης δέν διορθώσετε τό συντελεσθέν ἔγκλημα κατά τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν Πίστεως, τήν ἑπομένην ἡμέραν θά ἀναγκασθῶ νά Σᾶς ἀποκηρύξω καί νά Σᾶς ἀφορίσω, ἀπαγγέλλων δημοσίως ἐπ΄ Ἐκκλησίᾳ τόν Μεγάλον Ἀφορισμόν διά τήν σημειωθεῖσαν προδοσίαν τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν πίστεως καί τήν εἰσαγωγήν δαιμονικών θεωριῶν περί τοῦ Μυστηρίου τῆς Θείας Εὐχαριστίας, δηλ. τῆς Θείας Κοινωνίας".

Ε. τέρμα. Οτι βρέθηκε παππάς να κατηγορήσει την Κεραμέως ότι διακατέχεται υπό "δαιμονικών θεωριῶν", μας ξεπερνά και δηλώνουμε αδυναμία να το σχολιάσουμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

14 Μαΐου 2020 στις 9:48 μ.μ.

Πάει λάλησε ολότελα ο χουντικός Αρλεκίνος με τα ράσα! Κοιτάξτε λοιπόν που βρέθηκαν μερικοί απίθανοι ρασοφόροι, βγαλμένοι λες από τα βάθη της κόλασης, σαν αυτό το μαύρο υποκείμενο, που πλάκα στην πλάκα θα καταστήσουν ...έως και συμπαθή την Κεραμέως-Καμερέως, ακριβώς σε μιαν εποχή που η τύπισσα έπρεπε να μην έχει ούτε ίχνος συμπάθειας. Βρε, μπας και είναι στημένο το σκηνικό με το φασίστα πρώην νωματάρχη της χωροφυλακής που φόρεσε ράσα και δυνάστεψε τόσα χρόνια το βακούφι των Καλαβρύτων και τα τσιφλίκια του, μόνο και μόνο για να γίνει κάπως συμπαθέστερη η σημερινή νεκροθάφτρα της Παιδείας; Όλα πρέπει κάποιος να τα υποψιάζεται σε τέτοιες εποχές, όταν βλέπεις να τρώγονται μεταξύ τους οι οπαδοί του Παπαδόπουλου με τους θαυμαστές του ... Πινοτσέτ!

14 Μαΐου 2020 στις 11:49 μ.μ.

Διά τῆς ἐνεργείας μου ταύτης θά ἐπιχειρήσω νά ἀποδείξω ἐπί πλέον εἰς τόν Ἐξοχώτατον Πρωθυπουργόν τῆς Χώρας κ. Κυριάκον Μητσοτάκην, καθώς ἐπίσης καί εἰς τόν ἀσεβέστατον κ. Νικόλαον Χαρδαλιᾶν, τόν Ὑπουργόν Πολιτικῆς Προστασίας, ὅτι εἰς τήν σεπτήν Ἱεραρχίαν τῆς Ἐκκλησίας μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΤΕΣ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ὅπως ἀπετόλμησε νά ἐκστομίσῃ κατά τόν μεταξύ των διάλογον μέσῳ τοῦ Facebook, διάλογον, τόν ὁποῖον ἐγκαίρως ἐδημοσιοποίησα καί -δυστυχῶς- μέχρι σήμερον ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΘΗ!

Ἰδού ἀκριβῶς ἡ σχετική φρᾶσις διά στόματος τοῦ κ. Μητσοτάκη:
«… Μου έχουν πρήξει τα παπάρια με τον Χριστό τους. Πάλι καλά που οι περισσότεροι είναι κότες και κάθονται στα κλουβιά τους».

Όλο εδώ ---> http://mkka.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger