Home » , , » Ιμπεριαλιστικές αρρώστιες.

Ιμπεριαλιστικές αρρώστιες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 | 2:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν απ' όλα να πω, πως δεν φταίνε καθόλου οι τσόντες. Οι πολιτικοί στις ΗΠΑ είναι μαλάκες από ιδεολογία.

Ποροπομ πόμ Πομπέο. “Υπάρχει σημαντικός αριθμός αποδείξεων πως ο κορονοϊός προέρχεται από εργαστήριο στην πόλη Ουχάν”.
Να μια σημαντική απόδειξη πως ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο είναι ηλίθιος. Και το χειρότερο; Μας περνάει όλους για βλάκες!

«Υπάρχουν τεράστιες αποδείξεις ότι από εκεί προήλθε» είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξή του στο ABC, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει εάν πιστεύει πως ο ιός απελευθερώθηκε εσκεμμένα από το Πεκίνο.
«Η Κίνα είναι γνωστή για την ιστορία της να μολύνει τον κόσμο και να χρησιμοποιεί εργαστήρια που δεν τηρούν τους κανόνες», υποστήριξε. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος τίθεται σε κίνδυνο εξαιτίας ενός ιού που προήλθε από κινεζικά εργαστήρια».
Αποδείξεις; Θα τις δούμε, ή είναι απόρρητες; Είναι μήπως σαν αυτές των ανύπαρκτων χημικών του Ιράκ; Made in CIA;

Να αρχίσουμε από 'κει που δεν απάντησε, για να πούμε τα αυτονόητα:
Η Κίνα δεν είχε κανένα λόγο να μολύνει τον πληθυσμό της. Αν χάρη στην ανοησία και την απληστία σε ΕΕ και ΗΠΑ, ο ιός δεν ξέφευγε από την Κίνα, σήμερα είχε θα τρομερό πρόβλημα με το εμπόριο της. Με χιλιάδες νεκρούς και φήμες που καλλιεργούσαν τα Δυτικά ΜΜΕ για ακόμα περισσότερους, κανείς δεν θα αγόραζε Κινέζικα. Όσο για τα εργοστάσια πολυεθνικών των ΗΠΑ, που είναι στην Κίνα, θα πήγαιναν αλλού.

Ο μόνος που είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο στην Κίνα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες! Με την προϋπόθεση φυσικά πως δεν θα πλήττονταν οι ίδιες. Ούτε οι ΗΠΑ όμως το κατασκεύασαν.
Κάποιος ανόητος είδε έναν παγκολίνο κι αναρωτήθηκε, “Τι είναι αυτό τρώγεται; Ας το φάω με σούπα νυχτερίδας”! Μερικά πράγματα, περίεργε λιχούδη, δεν κάνει να τα φας. Αλλιώς, φάε σκατά, είναι πιο ασφαλές για τους υπόλοιπους.

Είναι άλλο το “εκμεταλλεύομαι μια κατάσταση” κι άλλο “τη δημιουργώ”. Πχ μετά από οποιαδήποτε φυσική καταστροφή, σεισμό, τσουνάμι, έκρηξη ηφαιστείου κλπ, υπάρχουν καθίκια που εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Μαυραγορίτες, φασίστες, δικτάτορες, απατεώνες κα. Δε σημαίνει σώνει και καλά πως τα φαινόμενα τα δημιούργησαν αυτοί, αλλιώς θα είχαμε κάθε μέρα τέτοιες καταστροφές, για να κερδίζουν κάποιοι από την δυστυχία των υπολοίπων.
Βιολογικά όπλα αναπτύσσονται μαζί με τη θεραπεία για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Όλοι όσοι έχουμε μυαλό τουλάχιστο.


Στην Κίνα πρωτοεμφανίστηκε ο ιός. Η χώρα αντιμετώπισε την κατάσταση μόνη της. Κακώς, έπρεπε να τη βοηθήσουν. Γιατί ακριβώς αφορούσε όλους μας. Μέχρι να έρθουν οι πλούσιοι Κινέζοι επενδυτές και να αρχίσουν τις αγκαλιές και φιλιά με τους Ευρωπαίους κι Αμερικανούς κηφήνες, η Δύση σφύριζε αδιάφορα. Τα ΜΜΕ ασχολιόταν, αλλά οι κυβερνήσεις χεστήκανε!

Η Κίνα έχει 1.984 ασθενείς - 77.766 έχουν αναρρώσει, ενώ θρηνεί 4.643 ανθρώπους.
Στις ΗΠΑ οι νεκροί είναι 68.276, οι ασθενείς 962.183 ανεβάζοντας το σύνολο των κρουσμάτων σε 1.183.663 χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς στα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ ανά τον κόσμο. Που κάποια από αυτά θα έρθουν να ανεφοδιαστούν στις Αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα. Μόνο στο Αεροπλανοφόρο Ρούσβελτ έχουν 1.102 κρούσματα με ένα νεκρό. Πέρασαν το Γαλλικό Αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle (1.081 κρούσματα).

Οπωσδήποτε η κυβέρνηση Τραμπ είναι πολύ στριμωγμένη. Κι όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ στριμώχνεται στο εσωτερικό, ψάχνει να βρει εξωτερικούς εχθρούς. Βρήκε λοιπόν την Κίνα!

“Οι Κινέζοι θέλουν να χάσω τις εκλογές” είπε ο Τραμπ πριν μερικές μέρες.
Κάθε άλλο! Οι Κινέζοι δε συμπαθούν τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές. Γι αυτό πολύ θα ήθελαν να έχουν τον πιο άχρηστο, τον πιο ηλίθιο Πρόεδρο, που μπορεί να αποκτήσει μια χώρα.
Το Μητσοτάκη τον έχουμε εμείς. Αν ψήφιζαν, θα ψήφιζαν Τραμπ μονοκούκι για να τιμωρήσουν τις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ είναι τόσο παιδικά αφελής (μαλάκας στη διπλωματική γλώσσα) που κάνει ό,τι μπορεί να να μείνει στην Ιστορία ως ο χειρότερος ο πιο ανίκανος και επικίνδυνος Πρόεδρος των ΗΠΑ όλων των εποχών...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger