Home » » Δικαίωση για τους παίχτες του Αστέρα Εξαρχείων.

Δικαίωση για τους παίχτες του Αστέρα Εξαρχείων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 | 3:49 μ.μ.

Πηγή: Αστέρας Εξαρχείων

Σήμερα στο μονομελές πλημμελειοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεση των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων.
Η κατηγορία εναντίον τους ήταν διέγερση σε βία και αφορούσε πανό με το οποίο είχαν φωτογραφηθεί μετά το πέρας ενός αγώνα τον Ιανουάριο του 2018.
Το συγκεκριμένο πανό είχε αναρτηθεί λίγες μόνο μέρες μετά τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia και την απόπειρα εμπρησμού του Ε.Κ.Χ. Σχολείο και εξέφραζε την αλληλεγγύη μας σε αυτούς.

Άνθρωποι από τον χρυσαυγίτικο βόθρο πήραν την φωτογραφία των παικτών και αφού την κοινοποίησαν σε προσκείμενα προς αυτούς sites και την φασιστοφυλλάδα Ελεύθερη Ώρα, την απέστειλαν, κατά την προσφιλή τους τακτική, στον εισαγγελέα.
Το ίδιο έπραξε και ένας μπάτσος ο οποίος όπως είπε στην κατάθεση του είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο site της χρυσής αυγής (ναι καλά διαβάσατε, υπάρχει στη δικογραφία η κατάθεση του μπάτσου να λέει ότι στα site από τα οποία ενημερώνεται είναι και αυτό της ναζιστικής συμμορίας).

Ο εισαγγελέας με τη σειρά του αντί να πετάξει την υπόθεση στο καλάθι των αχρήστων, θεώρησε πως πρέπει να διερευνηθεί περεταίρω και έτσι φτάσαμε στη σημερινή δίκη και την πανηγυρική δικαίωση.

Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο χρυσαυγίτες μάρτυρες κατηγορίας είχε το θράσος να παραβρεθεί σήμερα στο δικαστήριο, αν και μετά το τέλος της κατάθεσης του έφυγε άρον άρον...

Υ.Γ. Κάτω τα ξερά σας από τις αυτοοργανωμένες ομάδες

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα δικαστήρια αύριο 26/6 στις 9:30 για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στα δύο μέλη του Ρουβίκωνα τα οποία κατηγορούνται άδικα.

Αστέρας Εξαρχείων
Ελευθερία – Αλληλεγγύη - Αυτοοργάνωση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger