Home » , » "Φάτε και πιείτε Δραγουμάνοι τώρα που όλα είναι για τα σας. Έτσι ορίζει το φιρμάνι κι ο πολυχρονεμένος σας Πασάς".

"Φάτε και πιείτε Δραγουμάνοι τώρα που όλα είναι για τα σας. Έτσι ορίζει το φιρμάνι κι ο πολυχρονεμένος σας Πασάς".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 | 11:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχει χειρότερο φαΐ από μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις. Είναι περιττώματα με κουτόχορτο. Αηδία.
Αν οι εταιρείες “δημοσκοπήσεων” - στην ουσία παραγγελιών της ΝΔ, ήταν στη χούντα του Παπαδόπουλου θα έλεγαν ακριβώς τις ίδιες κουταμάρες – ύμνους στους προδότες πραξικοπηματίες πιθανότατα με τα ίδια ποσοστά.
Καταλληλότερος σε όλα ο νέος Παττακός! Δεν θα ασχοληθούμε, δεν αξίζει καν τον κόπο. Άλλοι γελάνε και άλλοι εξοργίζονται και κανένας δεν δίνει μεγάλη σημασία.
Γι αυτό θέλω να γίνουν εκλογές, όχι γιατί περιμένω πως θα αλλάξουν τα πράγματα αλλάζοντας συμμορία, αλλά για να δω τα μούτρα των δημοκόπων που θα προσπαθούν πάλι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Πάνω 20 μονάδες ήταν η διαφορά πραγματικότητας – γκάλοπ στο δημοψήφισμα. Τώρα πάνε για ρεκόρ. Δεν τους νοιάζει όμως. Ο μισθός να πέφτει και τα υπόλοιπα...

Αν 4.000 το μήνα παίρνει ένα “βαφτιστήρι” ενός υπουργού, (κολλητός πείτε τον όπως θέλετε), του Άδωνι, πόσα παίρνουν οι Κουμπάροι του Πρωθυπουργού; Εκατομμύρια, τα οποία, αν αθροιστούν γίνονται δισεκατομμύρια!

Σύμφωνα με υπολογισμούς η ύφεση από την καραντίνα δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από 3%. Δεδομένου ότι έκλεισαν για λίγες μέρες επιχειρήσεις, αλλά δεν έκλεισαν οι περισσότερες. Μάλιστα εκείνες που έμειναν ανοικτές, είχαν αύξηση τζίρου τουλάχιστον 20%, όσα συμπτωματικά κόβονται από το μισθό των εργαζομένων.
Πριν όμως τον ιό είχαμε ήδη ύφεση χάρη στην πολιτική της ΝΔ τουλάχιστο 1,6%. Άρα είμαστε μείον 4,6%. Για να μιλάνε για ύφεση 10 και 15%, έχουν κάνει χοντρή μπάζα. Έχουν κατακλέψει τα πάντα. Δεν άφησαν λέπι! 10 – 3 = 7% του ΑΕΠ.

Τόσο στοίχισε μέχρι στιγμής η λεηλασία της ΝΔ. Μιλάμε για ποσό πάνω από 13.000.000.000 ευρώ! Και με τα 37 δις ματωμένο μαξιλάρι, τα οποία προφανώς καταβρόχθισαν πρώτα, μιλάμε για κλοπή πενήντα δισεκατομμυρίων! Κι αν είναι 15% η ύφεση; Άλλα 10 δις μάσα!
Κάθε χρόνος που η γαλάζια συμμορία θα ξεσαλώνει, μας στοιχίσει τουλάχιστο 50.000.000.000 χώρια τα χρέη που πάνε για 300%!

Δεν θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό, να πουν αναλυτικά πως φτάσαμε σε ένα μόλις χρόνο να μπούμε μέσα 50 - 60 δισεκατομμύρια;

Κι όπως ο θάνατος ενός είναι ευκαιρία για τα όρνεα, η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας είναι επειδή κάποιοι πήραν αυτά τα χρήματα. Γιατί τα λεφτά δεν εξαφανίζονται έτσι. Η χασούρα των πολλών είναι κέρδη των λίγων.

Τα σχολεία άνοιξαν παρά την θέληση της πλειοψηφίας και οι τουρίστες θα έρχονται χωρίς ελέγχους, μόνο και μόνο για να δουλέψουν οι σκλάβοι να φάνε τα παράσιτα της ΝΔ.
Τα οποία ενώ δίνουν πολλά εκατομμύρια στους πλούσιους καναλόρχεις δεν έδωσαν στους πάμφτωχους του Ελαχίστου Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και τσιγκουνεύονται το 500ρικο στους εργαζόμενους που έχουν παιδιά και που κανονικά έπρεπε να είναι με τους γονείς τους κι όχι στριμωγμένα για ώρες σε κάποια κλειστή αίθουσα χωρίς καμία προφύλαξη.

Όταν λοιπόν παίρνουν τόσα λεφτά οι απατεώνες, έχουν θεό το Μητσοτάκη. Οι εργαζόμενοι πάλι τον διαολοστέλνουν, αλλά στα γκάλοπ δεν λαμβάνονται υπόψη.

Έρχεται νέο Μνημόνιο αφού έφαγαν ό,τι απέμεινε. Οι πλουτοκράτες στηρίζουν Μητσοτάκη. Γιατί εκτός από το φαΐ που τους δίνει άμεσα (ή κάτω από το τραπέζι) δημιουργεί συνθήκες επαναφοράς της δουλείας. Κάνει πράγματα που άλλος δεν θα τολμούσε να τα κάνει λόγω σφοδρών αντιδράσεων από τα θύματα (εργαζόμενους – ανέργους – συνταξιούχους).

Οι μισθοί ήδη μειώθηκαν - μάλιστα 20%, και το ωράριο έχει γίνει όπως θέλουν τα μεγάλα αφεντικά. Οι μπάτσοι συναγωνίζονται σε βία και αλητεία τους ένστολους φονιάδες στις ΗΠΑ και η χώρα συρρικνώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των ΗΠΑ. Δημιουργείται δηλαδή μια κόλαση. Κι αυτό είναι χαρά για τους πλούσιους διαβόλους.

ΥΓ. Αν δεν πήραν στρέμματα στο Έβρο οι Τούρκοι γιατί ο Δένδιας είπε δεν χαλάνε οι φιλίες για “μερικά μέτρα γης” και γιατί έκανε διάβημα; Για να μη νομίζουν πως με μία διάψευση λύνονται τα πάντα...

Υ.Γ 2:  Ο τίτλος της ανάρτησης είναι δανεισμένος από τους στίχους που έγραψε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και τραγουδάει σε σύνθεση του Λουκιανού Κηλαηδίνη ο Μανώλης Μητσιας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger