Home » , » Πλουτοκράτης ξεφτιλίζει δημόσια δημοσιογράφους κι αυτοί χασκογελάνε (Βίντεο)

Πλουτοκράτης ξεφτιλίζει δημόσια δημοσιογράφους κι αυτοί χασκογελάνε (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 | 10:43 μ.μ.

Η ρήση έκαναν την "τρίχα, τριχιά" κολκάει γάντι στην περίπτωση με το πρόσφατο χιουμοριστικό βιντεάκι του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει τον τίτλο "Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;".

Τοποθετήθηκαν πολιτικά κόμματα, η ΕΣΗΕΑ, kai το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε απολογούμενο.
Επίσης, δεν υπάρχει ιστότοπος που να μην ασχοληθεί μ' αυτό το θέμα.

Το ωραίο είναι και φυσικά γελοίο ότι ο τύπος που απέδωσε τον χαρακτηρισμό "Μωυσής" στον Κυριάκο Μητσοτάκη τώρα στην ιστοσελίδα του προβάλλει την δυσφορία του πρώην πριέδρου της ισραηλιτικής κοινότητας Αθήνας, επιχειρηματία, Μίνο Μωυσής, για το χιουμοριστικό σποτάκι και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να το αποσύρει και να ζητήσει συγνώμη. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο f/b to spot του ΣΤΡΙΖΑ αναπαράγει «στερεοτυπικό αντισημιτικό περιεχόμενο». «Ο (Εβραίος) Μωυσής που για το χρήμα τα πάντα είναι έτοιμος να κάνει, να χειραγωγήσει, να επηρεάσει, να κατευθύνει τον αφελή λαό εκεί που τα αφεντικά υποδεικνύουν», συμπληρώνει ο ίδιος.

Και μπορεί τα καμώματα του Μαυρίδη να είναι για γέλια, τα όσα παρακολουθούμε όμως στο παρακάτω βίντεο - το αλιεύσαμε από την παρουσία του χρήστη Marka1 στο twitter- είναι τουλάχιστον μελαγχολικά. Σ' αυτό βλέπουμε σε κάποια περασμένη χρονική περίοδο, τον πλουτοκράτη Γιάννη Λάτση μα μιλάει σε ένα τσούρμο δημοσιογράφων, να τους εξευτελίζει κατάμουτρα, να τους φτύνει λεκτικά και αυτοί να χασκογελούν. (Αν ήταν εργάτες με ταξική συνείδηση θα έκαναν τον καπιταλιστή .. να ξεχάσει το όνομα του ...)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger