Home » , , » Επανέρχεται στην επικαιρότητα η πρόταση των μελών της Ν.Δ., του Ρουφιανοχωρίου για να αναλάβει υπουργός ΠροΠο ο κ. Μπογδάνος

Επανέρχεται στην επικαιρότητα η πρόταση των μελών της Ν.Δ., του Ρουφιανοχωρίου για να αναλάβει υπουργός ΠροΠο ο κ. Μπογδάνος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 | 4:27 μ.μ.


"Ο. Κ. Μπογδάνος, όταν ήταν στον Σκάι στην τηλεόραση, του είχαν δώσει μια εκπομπή να διαβάζει κάτι βιβλία 10-12. 
Λοιπόν, η εκπομπή είχε πατώσει. Και ήταν έτοιμοι για να τον διώξουν και τί έκανε; Ενα βράδυ που έφευγε, κατέβηκε κάτω βάρεσε μια γροθιά στο μάτι του, μαύρισε το μάτι του το ένα και λέει δεχτήκαμε επίθεση   Χτυπήσανε εμένα. Για να τον κρατήσουν. Ρε μιλάμε για νούμερο ρεεεεε.."

Από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real fm

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι μετά τις πρόσφατες επιδόσεις από το εκλεκτό στέλεχος της Ν.Δ., Κ. Μπογδάνο, ο άριστος των αρίστων, πρωθυπουργός, έστω και ετεροχρονισμένα θα ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα - απαίτηση που εκδήλωσε με δημόσια επιστολή της η Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού.
Θα αντιληφθεί ο τιτανομέγιστος ηγέτης, ότι να εξακολουθεί να διατηρεί στο υπουργείο Προστασίας Πολίτη ένα πρόσωπο με αμφιλεγόμενο παρελθόν και να μην τοποθετεί επικεφαλής του,το άξιο τέκνο της δεξιάς Κ. Μπογδάνο, έναν βουλευτή με τεράστια αποδοχή ακόμα και από τους πιο ακραιφνείς πατριώτες, είναι δείγμα "έλλειψη αποφασιστικότητας στον δρόμο της εμπέδωσης και εφαρμογής των μεταρρυθμιστικών κινήσεων, που θα μας θυμίσουν ένδοξες εποχές που έχουν υπάρξει με εθνικόφρονες κυβερνήσεις", όπως τόνιζαν στην επιστολή τους τα οργανωμένα μέλη του κυβερνητικού κόμματος.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε από τους άπλυτους αναρχοκομμουνιστές, ο διαπρεπείς νεοδημοκράτης βουλευτής, γιατί συνεπής στις ιδεολογικές καταβολές του φιλελεύθερου χώρου, ζήτησε το αυτονόητο: Να φιμωθεί κάθε φωνή η οποία είναι αντεθνικά προσκείμενη. Σ' αυτή την κατεύθυνση μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα ο κ. Μπογδάνος αν του ανατεθεί να διευθύνει το υπουργείο ΠροΠο.

Επίσης είναι αναγκαίο και να υλοποιηθεί άμεσα το αίτημα που εκδήλωναν τα μέλη της Ν.Δ του Ρουφιανοχωρίου, στην κατακλείδα της ανοιχτής επιστολής τους: "Θεωρούμε απαραίτητο άμεσα την σύσταση κρατικής υπηρεσίας που θα επιβλέπει και θα επιβάλλει την υγιώς εθνική συμπεριφορά κάθε είδους δημοσιολόγου". 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger