Home » , , » Δεν βρίσκουν μια φόρμουλα να βγάλουν πεντακαθαρίδη τον κουμπάρο με το ναρκόπλοιο Noor1 για να μην αυτογελοιοποιούνται συνεχώς;

Δεν βρίσκουν μια φόρμουλα να βγάλουν πεντακαθαρίδη τον κουμπάρο με το ναρκόπλοιο Noor1 για να μην αυτογελοιοποιούνται συνεχώς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 | 3:13 μ.μ.



"Αιφνίδιοι" θάνατοι μαρτύρων και δυσεξήγητα τροχαία, μια βόμβα σε σπίτι δικαστή και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος άλλου, "διαρρήκτες" που έφτασαν μέχρι την πόρτα της εισαγγελέα Ειρ. Τζίβα και αλλά και απόπειρες τρομοκράτησης  και αποδόμησης της έρευνας της με απαξιωτικά δημοσιεύματα και στοχευμένα πειθαρχικά, παραιτήσεις ανακριτών έως και ... μεταναστεύσεις στο μακρινό Μόντρεαλ, τοποθετήσεις άλλων που κουβαλούν "οικογενειακά βαρίδια" και προφανώς δεν έπρεπε να γίνουν!
Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς; Υπόθεση "Noor1", κανονική ... Κολομβία; σημειώνει δημοσίευμα.

Ατυχής το ερώτημα. Εδώ "βασιλεύει" ο Μαρινάκης και απουσιάζουν ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), και οι FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας).   

Τα παραπάνω αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Προκύπτει όμως και ένα άλλο ερώτημα μετά την αποκάλυψη που έκανε η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα χτες στην τηλεοπτική εκπομπή  «Η Δίκη στο Open».

Γιατί επιλέγουν, δικαστική και πολιτική εξουσία να αυτογελοιοποιούνται καθώς μας παρουσιάζουν συνεχώς τραγελαφικές καταστάσεις και δεν βρίσκουν μια φόρμουλα -"μανούλες", σ' αυτά είναι- να εκδώσουν μια αθωωτική απόφαση για τον κουμπάρο και να τελειώνει η υπόθεση;
Δεν αντιλαμβάνονται ότι μ' αυτές τις μεθοδεύσεις όμως αυτή που θα διαβάσουμε παρακάτω, αντιγραφή από το site dikografies εξοργίζουν περισσότερο τον κόσμο;

 ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΟR ΟΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ PUK ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ!

Η «Δίκη» αποκάλυψε απόψε, με ποιον τρόπο χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία στην έρευνα για το Noor One. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα, τον Ιανουάριο του 2019 η ανακρίτρια Καλλιόπη Μάντακα, η οποία πέντε μήνες αργότερα παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις ΗΠΑ, απέστειλε έγγραφο προς το Δικαστικό Συμβούλιο του Πρωτοδικείου Πειραιά.
Ζητούσε να «ανοίξει» το ασημί κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε παρανόμως στη κατοχή του Μάκη Γιαννουσάκη, ο οποίος καταδικάστηκε ισοβίως και κρατούνταν στις φυλακές του Αυλώνα.

Αρχικά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα της ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά στη συνέχεια έγινε αναίρεση και το αίτημα έγινε δεκτό.

Το τηλεφωνικό απόρρητο του Γιαννουσάκη ήρθη για το χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου 2017 έως 26 Οκτωβρίου 2017. Μάλιστα συντάχθηκε εργαστηριακή έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στην οποία βεβαιώνεται ότι δεν εξετάσθηκε η κάρτα SIM! 

Ο λόγος; Δεν χορηγήθηκε ο αριθμός PUK από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ώστε να αποκαλυφθούν το ιστορικό των κλήσεων και τα γραπτά μηνύματα. 
Αντίθετα, το 2018 βρέθηκε γκρι κινητό τηλέφωνο πάλι στο κελί του Μάκη Γιαννουσάκη και όλα τα στοιχεία για το PIN και το PUK δόθηκαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας!

Είναι εντυπωσιακό ότι υπήρξε άρνηση να δοθεί το PUK στο πρώτο τηλέφωνο, καθώς ένας απλός πολίτης αν το αναζητήσει για τον εαυτό του μπορεί να το λάβει με ένα απλό τηλεφώνημα. 
Οι δικαστικές αρχές στην Ελλάδα δεν τα κατάφεραν! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger