Home » , » Καταλαβαίνετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει...

Καταλαβαίνετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:50 μ.μ.

Μπορεί το λαϊκίστικο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο Παύλος Πολάκης να ενοχλεί ορισμένους, τα όσα όμως που επικαλείται τις περισσότερες φορές τα τεκμηριώνει παραθέτοντας επίσημα έγγραφα. Αυτό κάνει και σήμερα για να μας πει ότι οι νεοδημοκράτες  "φάγαν και τα πόμολα και τώρα τρώνε τις κάσες από τα πορτοπαράθυρα..".

Ερέθισμα του γι' αυτή την διαπίστωση του πρώην αν. υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε το έγγραφο που δημοσιεύτηκε σύμφωνα με το οποίο το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής υπερψήφισε πρόταση του περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να διατεθεί το ποσό των  124.000 ευρώ (!!!) ώστε να εκδοθούν λευκώματα για την ιστορία της Αθήνας , "για να το κάνει -λέει- δώρο ο Πατούλης σε επίσημους προσκεκλημένους!!!". 

"Ο Σγουρός είχε εκδώσει αντίστοιχο λεύκωμα το 2009 με 40.000 ευρώ .Καταλαβαίνετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει.

ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ, την ίδια στιγμή που δίνεις μόνο δέκα χιλιάδες για την καθαριότητα των σχολείων, βγάζεις λεύκωμα υπερτιμολογημένο στο τριπλάσιο !!!", συμπληρώνει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι πριν λίγες μέρες στον αντιπολιτευόμενο τύπο -συγκεκριμένα στην εφημερίδα Documento- ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο το οποίο τιτλοφορούσε "«Λεφτόδεντρα» με κρατικό χρήμα για τα «γαλάζια παιδιά»" στο οποίο διαβάσαμε για την λεηλασία δημοσίου χρήματος απ' τα στελέχη της Ν.Δ.

Ενδιαφέρουσα και η παρακάτω ανάρτηση του Π. Πολάκη:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 1:49 π.μ.

Συνεχίστε το λιβάνισμα του Πολάκη και σιγά-σιγά θα ξεχάσουμε ποιας κυβέρνησης υπουργός ήταν και σε τι οικονομικά σκάνδαλα είχε εμπλακεί αυτή η κυβέρνηση. Να σας θυμίσω ότι και ο Λιακόπουλος επίσημα έγγραφα παρουσιάζει, αλλά τον λες και λαϊκιστή, έτσι; Λαϊκισμός είναι αυτό ακριβώς που κάνει ο Πολάκης. Παρουσιάζει αυτό που τον συμφέρει, όταν τον συμφέρει, κάνοντας γαργάρα το ουσιώδες πολιτικό ζήτημα. Πως όλη αυτή η δυσωδία είναι βασικό συστατικό της αστικής διακυβέρνησης, την οποία άσκησε και το κόμμα του και ο ίδιος. Άκου τεκμηριωμένος ο Πολάκης!! Ο Πολάκης!! Έλεος.

30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6:56 μ.μ.

Αστοχη η κριτική σου. Την άποψη μας για τον Πολάκη την έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα. https://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/07/blog-post_693.html Από κει και πέρα το ότι κάνει κάποιες καταγγελίες τεκμηριώνοντας τες με αναμφισβήτητα στοιχεία δεν μπορούμε να τις προσπεράσουμε. Τι Λιακόπουλοι και ιστορίες για αγρίους μας λες ...;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger