Home » , » Τόσο σανοφάγους θεωρεί τους αναγνώστες του ο Μαυρίδης;

Τόσο σανοφάγους θεωρεί τους αναγνώστες του ο Μαυρίδης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:46 μ.μ.

"Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη όπου οι νέοι και οι νέες ασκούνται στο άθλημα των καταλήψεων. Σε αυτό τα τέκνα των νεοελλήνων μυούνται στην θρησκεία της Αριστεράς. Ο δικαιωματισμός τους συντροφεύει πλέον σε όλη τους την ζωή. Μαθαίνουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και διόλου υποχρεώσεις. Οι καταλήψεις των σχολείων δεν είναι «κίνημα», είναι ασθένεια", είναι η εισαγωγή ενός κατάπτυστου άρθρου που υπογράφει ο νονός του νέου Μωυσή, Θανάσης Μαυρίδης, στην ιστοσελίδα του.

"Η σαπίλα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας έφτασε να "δικαιώνει" και παιδεραστή!", τιτλοφορούσαμε προηγούμενη ανάρτησή μας η οποία αναφερόταν στα πεπραγμένα αυτού του δεξιού εκδότη-δημοσιογράφου.

Οπότε δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τις αθλιότητες που έχει γράψει ο Μαυρίδης. Αρκούμαστε να παραθέσουμε κάποια σχετικά σχόλια χρηστών του twitter. 

Αυτό όμως που αξίζει να υπογραμμίσουμε είναι η έκπληξη που μας δημιουργήθηκε διαβάζοντας ένα καραμπινάτο ψέμα το οποίο γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά. "Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη όπου οι νέοι και οι νέες ασκούνται στο άθλημα των καταλήψεων", μας γράφει ο Μαυρίδης, και μας έστειλε αδιάβαστους.
Μα τόσο ανημέρωτος είναι ή τόσο λωτοφάγους θεωρεί τους αναγνώστες του;
Σε όλα σχεδόν τα κράτη της Ευρώπης μαθητές καταλαμβάνουν σχολικές μονάδες στα πλαίσια των αγώνων τους, για να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Σχετικά πρόσφατα μάλιστα στην Γαλλία είχαμε σοβαρά επεισόδια μεταξύ καταληψιών μαθητών και δυνάμεων καταστολής.
Είναι δυνατόν ο Μαυρίδης να αγνοεί κάτι που το γνωρίζουν σχεδόν οι πάντες; Αδιανόητο μας φαίνεται.
Μάλλον θεωρεί σανοφάγους τους αναγνώστες του και πιστεύει ότι θα χλαπακιάσουν αμάσητο ότι κουτόχορτο τους σερβίρει.

Οσο για τις υπόλοιπες ανοησίες που αναφέρει στο κείμενο του, περιοριζόμαστε να παραθέσουμε κάποιους καυστικούς σχολιασμούς χρηστών του twitter:  










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger