Home » , » Tου Πομπέου το κάγκελο.

Tου Πομπέου το κάγκελο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 | 1:32 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ήρθε ο «Πομπέου» και πανηγυρίζουν οι Ιθαγενείς. Έχουν υπάρξει και χειρότερα. Οι Αζτέκοι πχ είχαν πιστέψει σε προφητείες περί ερχομού ενός θεού. Έτσι μπέρδεψαν το «δαιμονισμένο» Κορτές μ’ ένα θεό τους. Ευτυχώς δεν έχουμε χρυσάφι. Εκεί που είχαμε λίγο, στις Σκουριές, τον ρήμαξαν τον τόπο.

Γιατί ήρθε; Για διακοπές. Και να μας δώσει διαταγή από το μεγάλο αφεντικό. Να μας βάλει να κάμουμε αγγαρείες. Χαρά τα γιουσουφάκια!

Η Μαρέβα πάντως δεν ήταν κομψή, μπάζο ντύθηκε. Πρέπει να μην της είπε ο Κούλης ότι θα έχουν επισκέπτη, έτσι έβαλε ό,τι βρήκε μπροστά της. Με τις παντόφλες ήταν κι ένα παντελόνι που το ’χε για τις απόκριες. Αυτά παθαίνεις άμα βλέπεις τηλεόραση. Δεν ξέρεις μετά τι σου γίνεται.

Όπως είπα θα μας βάλει να κάνουμε τη δουλεία του 6ου Στόλου. Συν ότι θα δώσουμε βάσεις, πισινό… οτιδήποτε μας ζητήσουν. «Μόνο 51η πολιτεία δεν ανακήρυξε τη Σούδα ο Μητσοτάκης» είπε το ΚΚΕ. Αφού εδώ και χρόνια είμαστε αποικία. Πολιτεία θα ήταν μεγάλη αναβάθμιση.

Που λέτε «στρεφόμαστε προς την Ανατολική Μεσόγειο». Δηλαδή μας στρέφουν.

Αφού το Αιγαίο είναι πια μισό – μισό με τους γείτονες. Τους οποίους η ΝΔ αγαπάει και στηρίζει. Γι αυτό δίνει και την ΑΟΖ.

Καθώς φαίνεται δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη θάλασσα παρά ψάρια. Κι αρκετά σκουπίδια, αλλά δεν αυτά ενδιαφέρουν κανένα. Ευτυχώς γιατί θα γινόμασταν Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το Τουρκικό πλοίο αφού βαρέθηκε να ψάχνει γύρισε πίσω. Κι ο Σουλτάνος είπε, «άστο, πάμε να πάρουμε πετρέλαιο από τους Αζέρους».

Στο μεταξύ εμείς σαν καλοί ατομικοί εραστές χαιρόμαστε που θα μας βάλουν οι Αμερικάνοι να περιπολούμε στην Ανατολική Μεσόγειο!

Με δικά μας έξοδα θα γίνεται η δικιά τους δουλειά! Γιατί να ξοδεύονται οι ΗΠΑ; Η Ελλάδα έχει ναυτικό. «Ιδού ο στρατός σας», ιδού το ναυτικό σας, ιδού και το αιδοίο της μητρός σας!

Ο κόσμος φυσικά αντιδρά, αλλά τα ΜΜΕ τρώνε συνέχεια οπότε ευχαριστημένα είναι. Άλλα δυο εκατομμύρια για να μας πουν βλακείες. Ποτέ η κουταμάρα δεν πληρώθηκε τόσο ακριβά, όσο στην Μπανανία μας.

Είμαστε καλά δουλάκια. Μας πηδάνε και θέλουμε κι άλλο! Έτσι λένε τουλάχιστο αυτοί που παρέλαβαν τη χώρα αποικία και την έκαναν οίκο ανοχής.

Βρήκαν όμως και τα κάνουν. Κι οι Αμερικάνοι, κι οι Γερμανοί, κι οι Τούρκοι… Όλοι! Μην αυνανίζεστε στην κάλπη. Υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε κηφήνες και λαμόγια. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger