Home » , , » Η "τιμητική" του Κυρανάκη στο twiter

Η "τιμητική" του Κυρανάκη στο twiter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 | 12:50 π.μ.


Iσως κάποιοι που αποδέχονται την άποψη ότι οι χρήστες τους διαδικτύου, αποτελούν μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, πρέπει να την αναθεωρήσουν.
Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, η Ν.Δ., μόλις ένα χρόνο από τότε που έλαβε 40% στις εκλογές, σήμερα η αποδοχή της από το εκλογικό σώμα κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.

Αυτό συμπεραίνει κανείς που έχει διαβάσει τις τοποθετήσεις χρηστών του twitter η οποίες ακολούθησαν την δήλωση της υπουργού, Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ότι η καταστροφική πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών είχε σαν κατάληξη «ο καπνός απλώς να μαυρίσει  ορισμένους τοίχους.» με αποτέλεσμα «το πολύ - πολύ αυτό να βλέπουν οι επισκέπτες τις αμέσως επόμενες μέρες λίγο μαύρο στο χώμα».

Αυτή η εκτίμηση, δηλαδή της απίστευτης καθίζησης που έχει η Ν.Δ στο εκλογικό σώμα, -αν δεν είναι πλασματική επαναλαμβάνουμε, η εικόνα που σχηματίζουμε- επιβεβαιώνεται από τις σχεδόν 4.000 τοποθετήσεις που ακολούθησαν την απίστευτη δήλωση του τιτανομέγιστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ότι οι ίδιοι οι άνεργοι φταίνε για την ανεργία τους αφού είναι ανίκανοι να ψάξουν για δουλειά, μην έχοντας ούτε καν την δυνατότητα «να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού».

Και εδώ που τα λέμε ποιο έγκυρες είναι αυτές οι διαδικτυακές "δημοσκοπήσεις", απ' τις μαγειρεμένες που μας παρουσιάζουν οι δημοσκοπικές εταιρίες.

Ενα μικρό δείγμα σχολίων που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο:

















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger