Home » , » Ο Π. Καμμένος ήταν "ψεκασμένος". Οι "άριστοι" της κυβέρνησης Μητσοτάκη τί είναι;

Ο Π. Καμμένος ήταν "ψεκασμένος". Οι "άριστοι" της κυβέρνησης Μητσοτάκη τί είναι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 | 6:32 π.μ.


Κοίτα πώς αλλάζουν οι καιροί! Οταν ήταν υπουργός Αμυνας, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος και οργάνωνε κάτι καραγκιοζλίκια, για να τιμήσει υποτίθεται την μάχη της Σαλαμίνας, οι νεοδημοκράτες και σωστά τον είχαν πάρει στο δούλεμα και τον αποκαλούσαν "ψεκασμένο". 

Τώρα με την Ν.Δ να βρίσκεται στην κυβερνητική εξουσία, η ανάλογη φιέστα δεν είχε την προηγούμενη λαμπρότητα, αφού "διεξάγεται φέτος ψηφιακά λόγω κορωνοϊού", όπως είπε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  

Ενα χαρμάνι πληκτικής αρλουμπολογίες και παπαρολογίας ήταν και όλες οι ομιλίες που ακούστηκαν σ' αυτή στη φιέστα, με αποκορύφωμα την διαπίστωση που έκανε στον χαιρετισμό της  η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. "Οι νίκες στους Περσικούς Πολέμους καθόρισαν τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού" μας είπε η κ Στυλιανή Μενδώνη.

Από κει και πέρα "δεν περιγράφουμε άλλο", για να θυμηθούμε την ιστορική ατάκα του Γ. Χελάκη. Θα σας συνιστούμε μόνο να ρίξτε μια ματιά, σε περασμένη ανάρτηση που είχαμε κάνει για το ίδιο θέμα, σχολιάζοντας τις απόψεις του Κ. Μητσοτάκη  για την μάχη των Θερμοπυλών και την ναυμαχία της Σαλαμίνας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger