Home » , » Αϊ σιχτίρ Πολάκη

Αϊ σιχτίρ Πολάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 | 8:02 π.μ.

Εμείς δεν μιλάμε ποτέ "αβραμοπουλικά" και αναφερόμαστε πάντα στα πράγματα με το όνομά τους. Την άποψη μας, λοιπόν για τον Παύλο Πολάκη την έχουμε εκφράσει χωρίς μισόλογα.
Από κει και πέρα φυσικά αναγνωρίζουμε ότι αυτός και οι συνεργάτες του είναι απ' τους λίγους του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν δουλειά "μυρμηγκιού" και φέρνουν στην δημοσιότητα κάποιες από τις λοβιτούρες που διαπράττουν τα στελέχη της κυβέρνησης των "αρίστων".

Η πρόσφατη όμως ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο f/b, ο πρώην αν. υπουργός τους ΣΥΡΙΖΑ, είναι μνημείο αθλιότητας για να μην πούμε ότι πρόκειται περί ιεροσυλίας.

Δεν είναι δυνατόν ένα στέλεχος ενός κόμματος που έκανε την "kolotoumpa" διεθνή λέξη, που όχι μόνο πρόδωσε όσους/ες το πίστεψαν και εξαπάτησε αυτούς που επέλεξαν "ΟΧΙ" στο τελευταίο δημοψήφισμα, αλλά είναι και κύρια υπεύθυνο για την παλινόρθωση μιας κυβέρνησης σκληρής δεξιάς, να σκυλεύει την μνήμη ηρώων, με πολλούς απ' αυτούς να έχουν χύσει το αίμα τους παλεύοντας να πραγματοποιηθούν τα ιδανικά τους.

Είναι αμετροέπεια, μάλλον τσογλανιά, για να μιλήσουμε την γλώσσα του, να βάζει φωτογραφία μαυροσκούφηδων του Αρη και από κάτω φωτογραφία του Τσίπρα γράφοντας: "Καπετάνιους , λίγους αλλά έχουμε .ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!", προσθέτοντας ότι "πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα". 

Δεν μπορεί να σχολιάσει κανείς στα σοβαρά τέτοιες αστειότητες. Μια κουβέντα μόνο: Αϊ σιχτίρ Πολάκη. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Οκτωβρίου 2020 στις 10:18 μ.μ.

Χαχαχααααα.. Σας πετσόκοψε, έτσι;;

2 Οκτωβρίου 2020 στις 11:46 π.μ.

Αν δεχτώ την λογική πολλάκη και παω σε τετοιους παραληρισμούς οι γερμανοφιλοι συριζαιοι ως απόγονοι των τυρίμων μάλλον αν ειχαν στην κατοχη κατι μαυρο στο κεφαλι τους αυτη θα ήταν η κουκούλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger