Home » , » "Εικαστική" παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο γραφείο του προκλητικού εξουσιαστή, υπουργού Κ. Καραμανλή.

"Εικαστική" παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο γραφείο του προκλητικού εξουσιαστή, υπουργού Κ. Καραμανλή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 | 10:05 μ.μ.

 


Σε μια συμβολική ενέργεια και σαν αντίδραση στην κυβερνητική απόφαση να καταστήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κινούμενες υγειονομικές βόμβες μετάδοσης του κορονοϊού, μέλη του "Ρουβίκωνα" έκαναν σήμερα "εικαστική" παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού υποδομών και μεταφορών.

Προφανώς κυβερνητική πολιτική ασκεί ο Κ. Καραμανλής.
Αν όμως κάτι πρέπει να αναφέρουμε για το πρόσωπο του, είναι ότι το εξουσιαστικό αφιόνι αυτού του πάμπλουτου υπουργού - διαθέτει μάλιστα και Offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ χωρίς να την έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες τουτον οδήγησε σε τέτοιο προκλητικό σημείο ώστε να χαρακτηρίσει "αποβράσματα" τους φτωχούς που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο. 

Στο κείμενο που ανάρτησε στον ιστότοπο της η αναρχική συλλογικότητα και με το οποίο αιτιολογεί την ενέργεια της αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Το κράτος αφού μας ξεζουμίσει, μας πετάει σα σαρδέλες τον ένα πάνω στον άλλο. με τη μετάδοση του covid-19 να είναι αύξουσα και τη συνεισφορά του συστήματος μεταφορών σε αυτή να είναι ίσως και η πιο σημαντική".
Και προσθέτει: "Τα σχέδια κυβέρνησης και υπουργείου κάνουν μπαμ απ’ το χιλιόμετρο… Θέλουν να υποβαθμίσουν τη δημόσια συγκοινωνία, τουλάχιστον στο κομμάτι του ΟΑΣΑ, έτσι ώστε να στρώσουν το έδαφος για ιδιωτικοποιήσεις....
Να μην τολμήσετε να σκεφτείτε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των μεταφορών. Να γίνουν άμεσες προσλήψεις οδηγών και να επιστρέψουν στην κυκλοφορία τα “παρκαρισμένα” οχήματα του ΟΑΣΑ".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger