Home » , » Δεν είναι έκπληξη να βλέπεις τον δεξιό Γ. Πατούλη σε "γραμμή" του κομμουνιστή Η. Σιώρα;

Δεν είναι έκπληξη να βλέπεις τον δεξιό Γ. Πατούλη σε "γραμμή" του κομμουνιστή Η. Σιώρα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 | 9:14 μ.μ.

"Τρικυμία εν κρανίω" πρέπει να υπάρχει στα κυβερνητικά στελέχη με την έξαρση του δευτέρου κύμματος της πανδημίας. Προβαίνουν σε αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις και το πιο ωραίο είναι τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν.

Μετά τους 5 θανάτους, τα 460 νέα κρούσματα. και τους 85 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ,  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε σε παραζάλη Αρχικά.μας είπε ότι παρατείνονται τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού μέχρι τις 12 Οκτώβρη, και στην συνέχεια ότι "δεν υπάρχει έξαρση που πρέπει να μας τρομάξει". Συμπλήρωσε όμως παράλληλα ότι "η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη". 

Αφού δεν "τρομάζουν" .που τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού κάθε μέρα παίρνουν νέες διαστάσεις με τους σημερινούς διασωληνομένους συμπολίτες μας να κοντεύουν να φτάσουν τους 100,εμείς τι να πούμε;...

Αυτό όμως που είναι αξιοσημείωτο έχει σχέση με το ότι το στέλεχος της Ν.Δ. και περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προσχώρησε στις απόψεις του πρόεδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός,  Ηλία Σιώρας. Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό, αυτός ο κομμουνιστής γιατρός καταγγέλλοντας τις κυβερνητικές ευθύνες είχε υπογραμμίσει ότι η διασπορά του ιού στην χώρα μας οφείλεται στον "ανεξέλεγκτο τουρισμό"

Ε, ακριβώς τα ίδια είπε, με άλλα λόγια, ο νεοδημοκράτης Γ. Πατούλης. "Θεωρώ ότι έπρεπε να επενδύσουμε στον ασφαλή τουρισμό. Το μεγάλο λάθος κατά την άποψη μου ήταν ότι υπήρξε μια ελευθερία τουριστική και ήρθαν περιστατικά κορονοϊού. Για μένα δεν θα έπρεπε να ήταν επιδιμιολογικός και δειγματοληπτικός έλεγχος", τόνισε σε τηλεοπτική του παρουσία σήμερα ο περιφερειάρχης Αττική;.

Δεν είναι έκπληξη να βλέπεις τον δεξιό  Γ. Πατούλη σε "γραμμή" του κομμουνιστή Η. Σιώρα; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger