Home » , » Μπροστά στην δυναμική παρουσία χιλιάδες κόσμου η Θέμιδα ξεστραβώθηκε

Μπροστά στην δυναμική παρουσία χιλιάδες κόσμου η Θέμιδα ξεστραβώθηκε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 | 9:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Το αστικό δικαστήριο, μπροστά στο μέγα πλήθος, που κατέβηκε στο δρόμο, για να απαιτήσει δικαιοσύνη, έδωσε επιτέλους το πτυχίο της εγκληματικής οργάνωσης στη ναζιστική συμμορία.

Εκατομμύρια κόσμου οδήγησαν (για να μην πούμε ανάγκασαν) τους αστούς δικαστές να κάνουν το αυτονόητο: Να κηρύξουν ενόχους τους ναζί ανθρωποφάγους.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Λαϊκού Δικαστηρίου, γιατί, αν περιμέναμε από τους αστούς δικαστές, οι φονιάδες θα ήταν έξω, όπως ήθελαν κάποιοι. Μπροστά όμως σε τόσες χιλιάδες λαό η Θέμιδα ξεστραβώθηκε και είδε αυτό που λέγαμε από την αρχή: Πως οι ναζί είναι οι χειρότεροι εγκληματίες. Είναι τέρατα, δεν είναι άνθρωποι.

Όμως προσοχή! Πρέπει να κατεβούμε ξανά στο δρόμο, γιατί τις ποινές δεν τις είπαν. Μισές δουλείες; Ή μήπως περιμένουν να κοιμηθούμε και να μας τη φέρουν μπαμπέσικα; Θυμίζουμε πως όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί δολοφόνοι είναι έξω. Και δυστυχώς όπως έχουν κάνει τους νόμους τους στην καλύτερη περίπτωση είναι να μείνουν λίγα χρονάκια στην φυλακή.  (Βλέπετε για τις ίδιες κατηγορίες άλλοι νόμοι ισχύουν για τους φασίστες και άλλοι για τους αντικαπιταλιστές)

Κάτι άλλο. Ο κόσμος φυσικά πανηγύρισε την καταδίκη του ναζισμού. Οι ένστολοι χρυσαλήτες τσαντίστηκαν με τους ανθρώπους και χτύπησαν στο ψαχνό ειρηνικούς διαδηλωτές.

Υπάρχει video στο διαδίκτυο που διαψεύδει εντελώς τους μπάτσους. Εντελώς ξαφνικά, δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, κι ενώ πανηγυρίζαμε, οι χρυσαλήτες με στολή χτύπησαν. Χρησιμοποίησαν εντελώς αναίτια αύρες, έριξαν δακρυγόνα και βάραγαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Κανένας αστικός βόθρος δεν έδειξε την άθλια επίθεση των «χοιρινών» στους ανθρώπους. Ρωτάμε την κυβέρνηση. Είχαν εντολή να διαλύσουν το πλήθος; Απαιτούμε την άμεση σύλληψη αυτού του παλιοτόμαρου, που έδωσε διαταγή να χτυπήσουν το λαό.

Το Video είναι καταδικαστικό για την ΕΛ.ΑΣ και αποδεικνύει πόσο ψεύτης για άλλη μια φορά είναι ο Χρυσοχοϊδης. Δείχνει επίσης γιατί τόσο καιρό οι ναζί ξεσάλωναν. Γιατί είχαν τις πλάτες των μπάτσων μαζί με τα υποκριτικά ΜΜΕ και τα δεξιά αποβράσματα της γαλάζιας συμμορίας. 

Πολλοί από τους κακούργους άλλωστε είναι μπάτσοι. Και μπάτσος και μέλος εγκληματικής οργάνωσης. 2 σε 1. Αν έχει χιούμορ θα συλλάβει τον εαυτό του! (Το δικαστήριο σήμερα καταδίκασε μόνο την ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη για ένταξη στην ναζιστική συμμορία, αλλά "οι φυλοναζιστικοί θύλακες που φωλιάζουν στην Αστυνομία, όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν", όπως κατάγγειλε αστικό πολιτικό μορφωμα) 

Κι επειδή μιλάνε για ελαφρυντικά, να θυμίσω πως οι ναζί εγκληματίες έχουν απασχολήσει και άλλοτε τα δικαστήρια.

Βέβαια κάποτε είχαν ασυλία. Ένα καλό είχαν οι τελευταίες εκλογές, το ναζιστικό μόρφωμα βρέθηκε εκτός βουλής. Πολλά φίδια φυσικά γύρισαν πίσω στις γαλαζοπράσινες τρύπες και περιμένουν ξανά ευκαιρία.

Η καταδίκη λοιπόν του ναζισμού έγινε πρώτα από τον κόσμο που αγανάκτησε με τα εγκλήματα και αποφάσισε μετά την δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα να στείλει τους φασίστες στο διάολο. Θα τσακίζουμε τους ναζί όσες φορές χρειαστεί.

ΥΓ Πάντως φοράω μάσκα. Καταλαβαίνω πως κάποιους παπαγάλους τους έπιασε ο πόνος για τον κορονοϊό. Κάποιοι είναι θετικοί στον ιό του ναζισμού. Ευτυχώς η θεραπεία είναι στην κοντινότερη πηγάδα. Κι όπως είπαμε «Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger