Home » , » Οι "θλιμμένοι" καλλιτέχνες με την σημερινή δικαστική απόφαση για την Χ.Α

Οι "θλιμμένοι" καλλιτέχνες με την σημερινή δικαστική απόφαση για την Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 | 11:27 μ.μ.

 


Αλήθεια, έχει έτοιμο κανένα σχετικό τροπάρι να απαγγείλει ο "ψάλτης της ορθοδοξίας", Πέτρος Γαϊτάνος, μήπως απαλύνει κάπως τον πόνο του απ' την "συμφορά" που βρήκε τα πολιτικά "ινδάλματα" του μετά την σημερινή καταδίκη τους για την εγκληματική τους δραστηριότητα; 
Λογικά και να μην το έχει πρόχειρο θα το κατασκευάσει ο μισογύνης, σαλταρισμένος και φαντασιόπληκτος αυτό; τύπος,

Για το σούργελο που κατά δήλωση του εκτός από γαβγατζής τραγουδιστής είναι "συγγραφέας"  και "εφευρέτης", πολύ σημαντικών ανακαλύψεων τις οποίες παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα στις τηλεοπτικές εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου και ονομάζεται Σταμάτης Γονίδης, δεν έχει νόημα να γράψουμε τίποτα.
Κάποιο νταλγκαδιάρικο άσμα θα έχει να αφιερώσει στον εαυτό του για να απαλύνει τον καημό του, που τα στελέχη του κόμματός του κινδυνεύουν να βρεθούν στην στενή.

Ο «λαμέ» κομφερασιέ της ναζιστικής συμμορίας, Νότης Σφακιανάκης είναι εκτός συναγωνισμού και το μόνο που μπορεί να σας προτείνουμε είναι να ρίξετε μια ματιά σ' αυτή μας την ανάρτηση.

Πιθανόν επίσης. o Σφακιανάκης, να ζητήσει και από τον γνωστό δεξιό συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του για το εγκληματικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου ο οποίος είχε δηλώσει: "Το σύστημα πολεμά τη Χρυσή Αυγή και όσους σκέφτονται πατριωτικά" να του γράψει κανένα τραγούδι του τύπου "ο ναζισμός πεθαίνει στους δρόμους...",
Να το παρουσιάσει στην εκπομπή του Μπογδάνου και να θρηνήσουν μαζί γι' αυτή την δικαστική εξέλιξη.  

Προφανώς δεν είναι μόνο αυτά τα "αναγνωρίσιμα" άτομα από τον λεγόμενο καλλιτεχνικό χώρο -όπως και τον αθλητικό με κραυγαλέα παραδείγματα τη Βούλα Παπαχρήστου και το Γιώργο Κατίδη- που έχουν φασιστικές αντιλήψεις.
Απλώς αυτοί το εκδήλωσαν δημόσια. μην αναμένοντας την σημερινή δικαστική εξέλιξη. 

Εξάλλου θα ήταν παράλογο όταν το μικρόβιο του φασισμού και του ρατσισμού έχει μολύνει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να υπάρχουν επαγγελματικοί χώροι που να έχουν μείνει αλώβητοι.

Απ' την άλλη όμως δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι υπάρχουν δεκάδες καλλιτέχνες που χρόνια υψώνουν την φωνή τους ενάντια στον ρατσισμό.
Σίγουρα θα αδικήσουμε πολλούς/ες αν επιχειρήσουμε να αναφέρουμε ονόματα. Γι' αυτό θα το αποφύγουμε.

Θα κάνουμε όμως μια εξαίρεση. Θα παραθέσουμε σε εικόνα μια δήλωση.

Είναι από την Νατάσα Μποφίλιου στην οποία η τραγουδίστρια με αυθόρμητη, ντόμπρα λαϊκή σταράτη γλώσσα λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ισως αυτός να είναι και ένας βασικός λόγος που η συγκεκριμένη καλλιτέχνης έχει προκαλέσει κατά καιρούς τόσες αντιδράσεις από χριστέμπορους και φασίστες κάθε απόχρωσης.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger