Home » , » Μας λύθηκε η απορία γιατί ο Βελόπουλος δε συμμετείχε στο "τείχος της Δημοκρατίας" που μας παρουσίασε η "ΕφΣυν"

Μας λύθηκε η απορία γιατί ο Βελόπουλος δε συμμετείχε στο "τείχος της Δημοκρατίας" που μας παρουσίασε η "ΕφΣυν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 | 11:11 μ.μ.


Μας έλυσε μια απορία που είχαμε διατυπώσει σε περασμένη ανάρτησή μας φίλος αναγνώστης μας και παράλληλα μας επέπληξε γιατί δεν θυμόμαστε ούτε τα κείμενα που υπάρχουν στον ιστότοπο μας. (Εδώ δεν έχει άδικο). 

Συγκεκριμένα μας γράφει πώς είναι δυνατόν να αναρωτιέται σε άρθρο του ο Γ. Γ πώς και παρέλειψε τον η Εφημερίδα των Συντακτών να περιλάβει και τον Κυριάκο Βελόπουλο στους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι αποτελούν "το τείχος της Δημοκρατίας", όταν ο ίδιος σχολίαζε το ξεκατίνιασμα που κάνει ο καταδικασμένος ναζί, εγκληματίας Η. Παναγιώταρος στον χριστέμπορα, πατριδοκάπηλο, ρατσιστή, ακροδεξιό Βελόπουλο.

Μας παραθέτει το link που υπάρχει στον ιστότοπο μας,  όπου το στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος παρουσιάζει τον επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης", παραμονές των εκλογών του Γενάρη του 2015 να εκλιπαρεί τους ναζιστές να τον συμπεριλάβουν στα εκλογικά ψηφοδέλτια τους.

"Θα πήγαινε πολύ", εκτιμάει ο επιστολογράφος μας να μας παρουσίαζε η "ΕφΣυν" και των πωλητή κηραλοιφών και επιστολών του Χριστού, σαν "τείχος της Δημοκρατίας", όταν έχει καταγγελθεί, χωρίς ο ίδιος να το έχει διαψεύσει, τα παρασκηνιακά κομπρεμί του με τα ναζίδια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger