Home » , , , » Συγκρίσεις - Σ' αυτούς τους ναζί πιθανόν να χορηγηθούν ελαφρυντικά, με ανοιχτό το ενδεχόμενο η πλειοψηφία των εγκληματιών της Χ.Α να μην οδηγηθούν ούτε ώρα στην φυλακή.

Συγκρίσεις - Σ' αυτούς τους ναζί πιθανόν να χορηγηθούν ελαφρυντικά, με ανοιχτό το ενδεχόμενο η πλειοψηφία των εγκληματιών της Χ.Α να μην οδηγηθούν ούτε ώρα στην φυλακή.

Από giorgis , Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 | 2:23 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Με ερέθισμα την προηγούμενη ανάρτηση που υπογράφει ο σ. Κώστας Παπαδάκης να ξεδιπλώσω κάποιες προσωπικές σκέψεις.

Το ναζιστικό μόρφωμα του Μηχαλολιάκου, αφού έκανε την βρόμικη δουλειά του, τώρα είναι άχρηστο για το σύστημα και πετιέται στα σκουπίδια. 
Τα θρασύδειλα ναζίδια χάνοντας όλα τα στηρίγματά τους, μπήκαν στην λογική «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» με χαρακτηριστική περίπτωση ότι μέχρι και η υπαρχηγός του φυρερισκου, Χρήστος Παππάς, "προδίδει" τον ηγέτη του και γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την Χ.Α.

Εδώ να επαναλάβουμε κάτι ουσιαστικό, περιμένοντας την ανακοίνωση των ποινών για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας που δείχνει και το πραγματικό πρόσωπο του αστικού κράτους
Είναι ένα βασικό στοιχείο που δεν θα το συναντήσετε να αναφέρεται ποτέ στην καθεστωτική δημοσιογραφία. Οτι δηλαδή για παρόμοια αδικήματα χρησιμοποιεί διαφορετικούς νόμους ανάλογα αν δικάζονται "δικά τους παιδιά", ή αντιεξουσιαστές.

Να γίνουμε συγκεκριμένοι. 

Θυμάστε την την σύλληψη των μελών της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Combat 18 τον Μάρτη του 2018; Αυτοί οι νεοναζί έχουν παραδεχθεί 30 τρομοκρατικές επιθέσεις. 
Και όμως παραπέμπονται να δικαστούν ως εγκληματική οργάνωση, με άρθρο 187 ΠΚ, και όχι ως τρομοκρατική, παρότι η δράση τους είναι ο ορισμός του "τρομονόμου".  

Και οι ναζί της Χρυσής Αυγής με τον ίδιο νόμο δικάστηκαν και όχι με το άρθρο 187Α (Τρομονόμος) το οποίο προβλέπει εξοντωτικές ποινές.

Την προσοχή σας. Oλοι θυμόμαστε ότι η αστική τους δικαιοσύνη  ότι έριξε 130 χρόνια φυλακή σε 7 νέα παιδιά –τους απέδωσαν ότι συμμετείχαν στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς"- γιατί λέει, είχαν τοποθετήσει 3 στρακαστούκες και δημιούργησαν κάποιες υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός
Οι κατηγορούμενοι στάθηκαν παλικαρίσια απέναντι στους δικαστές τους και υπερασπίστηκαν τις επιλογές τους, γι' αυτό εισέπραξαν και το ταξικό τους μίσος.

Συγκρατήστε το. Αυτοί που κρίθηκαν ένοχοι από την "δικαιοσύνη" τους για τρεις εκρήξεις μικρής ισχύος οι οποίες δεν προκάλεσαν ούτε αμυχή σε κάποιον πολίτη τιμωρήθηκαν με 130 χρόνια φυλάκισης!

Πάμε παρακάτω και θα εστιαστούμε περισσότερο στην απόφαση που αναμένουμε για αν θα υπάρξει χορήγηση ελαφρυντικών στους ναζιστές που καταδικάστηκαν. 
Κι' αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς αυτός είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει τις ποινές τους. Σύμφωνα με τους νομικούς θα χορηγηθεί αυτεπαγγέλτως αναστολή σε όσους ναζί καταδικαστούν μέχρι τρία χρόνια φυλακή, ενώ είναι στην ευχέρεια του δικαστηρίου αν θα χορηγήσει αναστολή, σε όσους καταδικαστούν μέχρι 6 χρόνια φυλακή. 

Εδώ είναι καλό να θυμίσουμε τι ποινές αναμένονται σύμφωνα με τον νόμο που δικάστηκαν. Οι καταδικασμένοι για διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης θα εισπράξουν ποινή φυλάκισης από 5 μέχρι 15 χρόνια κάθειρξη. 
Αν το δικαστήριο τους αποδώσει ελαφρυντικά τότε οι προβλεπόμενες ποινές θα κυμανθούν από 2 μέχρι 8 χρόνια φυλάκιση.

Για όσους ναζί δικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση οι αναμενόμενες ποινές είναι από 5 μέχρι 10 χρόνια κάθειρξης, ενώ αν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά οι ποινές θα κυμανθούν από 1 μέχρι 5 χρόνια. 
Μιλάμε πάντα για τα μέλη μιας απ' τις πιο μεγάλες εγκληματικές συμμορίες που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Εχουν όμως το προνόμιο να καταδικάζονται για το αδίκημα του άρθρου.187 περί Εγκληματικής Οργάνωσης και όχι με το άρθρο 187Α (Τρομονόμος), που θα δικαζόταν αν είχαν σε βάρος τους παρόμοιες κατηγορίες αντικαπιταλιστές και θα εισέπρατταν εξοντωτικές ποινές φυλάκισης.  

Φέρτε στην μνήμη σας την αντιμετώπιση που είχαν από μπάτσους και τα παιδιά που συνελήφθησαν για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
 (Εδώ ένα ηχητικό από την ραδιοφωνική εκπομπή "Ελληνοφρένεια"). 

 Ηταν τόση μεγάλη η κτηνωδία των μπάτσων απέναντι στα παιδιά που μποζούριασαν στο  Βελβεντό, όσο μεγάλη ήταν η "τρυφερότητα" που έδειξαν στους ναζί, η οποία συμβάδιζε με τον "εκνευρισμό" τους, όταν ανακοινώθηκε η καταδικαστική τους απόφαση.
 
Σημειώστε ότι οι νεαροί που επιχείρησαν να ληστέψουν μια τράπεζα καταδικάστηκαν από 11 μέχρι 16 χρόνια φυλακή, ποινή που αμφιβάλλουμε αν θα εισπράξει έστω και ένας ναζί απ' αυτούς που ήταν στο διευθυντήριο της ναζιστικής συμμορίας. 
Πάρτε επίσης υπ' όψιν σας ότι το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε το παραμικρό ελαφρυντικό, δεν δόθηκε σε κανέναν αναστολή στην ποινή του και όλοι τους οδηγήθηκαν στην φυλακή.    

Δεν θέλουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο. Δείτε μόνο στην αρχική φωτογραφία που παραθέτουμε ποιοι είναι αυτοί οι τύποι στους οποίους το αστικό δικαστήριο πιθανόν να χορηγήσει ελαφρυντικά με ανοιχτό το ενδεχόμενο οι πλειοψηφία αυτών των εγκληματιών να μην βρεθεί ούτε μια μέρα στην φυλακή. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger