Home » , , » Ο σύνδεσμος με τους πλουτοκράτες, χρηματοδότες της Χ.Α προκαλεί - Το διαδίκτυο "γλεντάει" με τις ναζιστόκοτες

Ο σύνδεσμος με τους πλουτοκράτες, χρηματοδότες της Χ.Α προκαλεί - Το διαδίκτυο "γλεντάει" με τις ναζιστόκοτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 | 5:32 μ.μ.


Εισαγωγικά να κάνουμε μια αναφορά για το γεγονός, ότι ο αδελφός του φυρερίσκου, και δικηγόρος του, Τάκης Μιχαλόλιας, στην αγόρευση που έκανε σήμερα ζητώντας από το δικαστήριο να χορηγήσει ελαφρυντικά στον αρχηγό της ναζιστικής συμμορίας, προχώρησε σε μια πρόκληση άνευ προηγουμένου. 
Αναφερόμενος στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί  έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης, έκανε λόγο για «παρακμιακούς, ύποπτους, ξυπόλητους Έλληνες που βρέθηκαν έξω και φωνάζανε». 

Αυτός, λοιπόν ο ευυπόληπτος και "παπουτσωμένος Ελληνας" δεν είναι απλώς αδελφός ναι νομικός υπερασπιστής του Μιχαλολιάκου (Το ότι επέλεξα να αλλάξει το όνομά του, είναι μια άλλη ιστορία) . 
Είναι το άτομο που εξασφάλιζε την χρηματοδότηση της ναζιστικής συμμορίας από μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές, με αντάλλαγμα η Χ.Α  να υπερασπίζει τα συμφέροντα των πλουτοκρατών. (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση).

Περιμένοντας, λοιπόν μέχρι την Δευτέρα το πρωί που το δικαστήριο θα αποφασίσει ποια ελαφρυντικά και σε ποιους καταδικασμένους ναζι θα αποδώσει, ας προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε ένα μειδίαμα.

Είναι τόσο αξιοθρήνητες οι ναζιστόκοτες που η περιφρόνηση που προκαλούν που προκαλούν στους χρήστες του διαδικτύουμ αποτελεί έναυσμα για να γράψουν απίστευτες ατάκες με αφορμή τις απίθανες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών.

Πάρτε μια γεύση:


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger