Home » , » Ο ¨πορφυρογέννητος", ο "θεοσεβούμενος, εθνικά σκεπτόμενος" και ο "άθεος κομμουνιστής"

Ο ¨πορφυρογέννητος", ο "θεοσεβούμενος, εθνικά σκεπτόμενος" και ο "άθεος κομμουνιστής"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 | 6:48 π.μ.


Ο ένας βρέθηκε να είναι "πρώτος πολίτης" της πρωτεύουσας έχοντας μια πολιτική διαδρομή με μοναδικό προσόν το "πτυχίο", που απέκτησε λόγο "οικογενειακών καταβολών" σαν πορφυρογέννητος, πρωθυπουργικός ανιψιός
Σκορπά εκατομμύρια ευρώ. χρήματα των δημοτών της Αθήνας για "μεγάλους περίγελους" και για ανούσια, προβληματικά έργα βιτρίνας

Τελευταία του "επίδοση" η ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία να κάνει "χριστουγεννιάτικο στολισμό" των δρόμων της Αθήνας με κόστος 900.000 ευρώ. (892.526,68 ευρώ συγκεκριμένα είναι το συνολικό κόστος  της προμήθειας εορταστικού στολισμού μαζί με τις υπηρεσίες τοποθέτησης και εκτοποθέτησης). Ο κύριος αυτός λέγεται Κώστας Μπακογιάννης.

 Ο Περιφερειάρχης Αττικής ονομάζεται Γιώργος Πατούλης, και εκτός από νεοδημοκράτης δηλώνει  "πατριώτης", "θεοσεβούμενος" και "σκεπτόμενος εθνικά". Διατεθεί το ποσό των  124.000 ευρώ (!!!) ώστε να εκδοθούν λευκώματα για την ιστορία της Αθήνας , "για να το κάνει δώρο σε επίσημους προσκεκλημένους", ενώ έδωσε 20.000 ευρώ ώστε να διακοσμήσει όμως αξίζει στην "μεγαλειότητά" του, τον χώρο εργασίας του.  

Η τρίτη περίπτωση που θα αναφερθούμε αφορά έναν κομμουνιστή και προφανώς άθεο. Τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη. Είναι απίστευτα πόσο .... πεζός είναι αυτός ο "δημοτικός άρχοντας". Ούτε φιέστες οργανώνει, ούτε φανφάρες κάνει, στους φιλοξενούμενους του δήμου του δεν τα τους τιμάει με εντυπωσιακά δώρα και υποθέτουμε ότι το γραφείο εργασίας του δεν θα είναι και πολύ διαφορετικό από το δικό μας. Αστα να πάνε δηλαδή. .... λαϊκούρα του κερατά.

Στην ίδια ρότα και η δραστηριότητα του. Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του δήμου Πάτρας, η συγκεκριμένη δημοτική αρχή προτεραιότητα έχει να "βρίσκεται στο πλάι των συνδημοτών μας που έχουν αυξημένες ανάγκες λόγω και της πανδημίας covid-19" και να υπάρξει "καταγραφή  των άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων  που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους  κι αδυνατούν να εξυπηρετηθούν" Ετσι ώστε από τον δήμο να τους "παρέχεται δωρεάν φαρμακευτική  περίθαλψη κατά τα προβλεπόμενα του ΕΟΠΠΥ και παροχή ειδών πρώτης ανάγκης". Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες του δήμου παρέχουν «Βοήθεια στο Σπίτι», σε όσους δημότες την χρειάζονται, και λειτουργούν Κοινωνικά Παντοπωλεία, και Συσσίτια.

Τι να λένε όμως αυτά μπροστά στην γκλαμουριά Μπακογιάννη και στην Πατουλίδικη χλίδα ...   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2020 στις 3:26 μ.μ.

Ένα μεγάλο "μπράβο!" από καρδιάς στο συναγωνιστή Κώστα Πελετίδη. Πραγματικά, τιμά την επιλογή των συμπολιτών του και γράφει λαμπρή ιστορία στο μετερίζι των λαϊκών αγώνων. Όσο για το Μπακογιάννη και τον Πατούλη, ας γίνουν τα δέοντα από πολιτικής πλευράς, ώστε αυτοί να καταλήξουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα αζήτητα της Ιστορίας, αντάμα με όλους τους ομοίους τους,τους γδάρτηδες των λαών του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger