Home » , » Άντε στο διάολο φασίστες

Άντε στο διάολο φασίστες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 | 4:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λύσσαξαν οι ναζί εγκληματίες, τα γαλάζια λαμόγια και οι ηλίθιοι νεογιδοκράτες με την επέτειο της 17 Νοέμβρη. Τσούζει τα καθάρματα που έχουμε μνήμη, που θυμόμαστε τα ειδεχθή εγκλήματα και την αισχρή προδοσία των δεξιών αποβρασμάτων.
Η επέτειος της Αντίστασης στην ξενοκίνητη δικτατορία θα γιορταστεί από την πλειοψηφία και τα χουντικά σκουλήκια να πιούν ξίδι.

Αυτό που κάνουν δεν είναι καραντίνα, αλλά πραξικόπημα. Εκμεταλλεύονται μια τραγική κατάσταση που οι ίδιοι οι φασίστες νεοδημοκράτες δημιούργησαν. Το καλοκαίρι υποτάχθηκαν στις Γερμανικές αεροπορικές εταιρείες και δεν έκαναν κανένα απολύτως προληπτικό έλεγχο.
Είχαμε πει ακριβώς τι θα γίνει. Επρόκειτο περί εγκλήματος

Το Σεπτέμβρη στρίμωξαν τους μαθητές στις αίθουσες κλουβιά. Όλο αυτό τον καιρό όχι μόνο δεν έδωσαν χρήματα για την Υγεία, αλλά σπατάλησαν τα λεφτά μας σε μεγάλους περιπάτους απατεώνων και πέτσινες λίστες. Λεηλάτησαν τα λιγοστά χρήματα.

Τώρα ετοιμάζονται για νέο γύρο λεηλασίας. Να κλέψουν ακόμα περισσότερα.
Κατασκευάζουν αισχρούς νόμους, ένα νέο Μνημόνιο. Γι αυτό μας θέλουν τρομοκρατημένους. Να δουλεύουμε και τίποτε άλλο. Να μας εκμεταλλεύονται, να μας ληστεύουν και να λέμε κι ευχαριστώ!
Ο κόσμος τους διαολοστέλνει καθώς αντιλήφθηκε με τι παράσιτα ανθρωποφάγους έχει να κάνει.

Τα ψέματα τους είναι προκλητικά. «Φταίνε δήθεν τα πάρτι». Της ΔΑΠ; Γιατί οι νεογιδοκράτες ο ένας μετά τον άλλο λένε πως κόλλησαν ιό. Πήγαν σε πάρτι ή μήπως γλείφανε πισινούς βουλευτών μετά το γλείψιμο του κουταλιού στην Εκκλησία; Κολλάει με το γλείψιμο.
Βρίζουν τον κόσμο και προκαλούν τη νοημοσύνη μας.

Αν δεν έχουν πρόβλημα στα σχολεία, γιατί έκλεισαν Γυμνάσια και Λύκεια; Ίσως γιατί πάνω από 350 είχαν ήδη πρόβλημα και να φανταστείτε πως σχεδόν σε όλους τους νέους ο ιός δεν παρουσιάζει συμπτώματα, έτσι δεν κάνουν και τεστ.
Τα Δημοτικά γιατί δεν κλείνουν; Για να πάνε να δουλέψουν οι "σκλάβοι" γονείς, λένε απίστευτες μαλακίες πέφτοντας σε τρομερές αντιφάσεις.

Δεν είναι καραντίνα αυτό, το ξαναλέμε. Είναι πραξικόπημα. Στόχος τα εναπομείναντα δημοκρατικά και κοινωνικά Δικαιώματα.
Καμία μέριμνα για την Υγεία, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Παιδεία. Δημιουργούνται συνθήκες απάνθρωπης εκμετάλλευσης, απίστευτης εξαθλίωσης.
Νομοθετούν για να κάνουν προσωπική τους περιουσία το Δημόσιο χρήμα και να πάρουν τα σπίτια μας οι τοκογλύφοι.

Στο μεταξύ τάζουν ψίχουλα που ούτε αυτά πρόκειται να δώσουν. «Οι 130.000 μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν 400 ευρώ». Μόνο που οι μακροχρόνια άνεργοι είναι τετραπλάσιοι!
Δεν δίνουν τίποτε σε θεόφτωχους που έχουν ανάγκη, ενώ μοιράζουν εκατομμύρια σε εφοπλιστές, κανάλια, τραπεζίτες και άλλα παρασιτικά κτήνη που μας τρώνε ζωντανούς.
Λεφτά για μπάτσους – χρυσαλήτες με στολή υπάρχουν, για γιατρούς όχι.

Χειρότεροι από τους πολιτικούς ανθρωποφάγους είναι όσοι κομπογιαννίτες βρίσκονται στη ΔΑΠ λοιμωξιολόγων που προσπαθούν να δώσουν άλλοθι στο μεγαλύτερο έγκλημα. Να είναι σίγουροι πως ο κόσμος θα τους τιμωρήσει.

Ο φασισμός δεν θα περάσει. Ας το χωνέψουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger